Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruációs kérdés lenne!...

Menstruációs kérdés lenne! Tudnátok rá a választ?

Figyelt kérdés
Mindig ugyan ez van minden normális,22 nap van közöttük és 4 napig tart,de amikor megjön akkor olyan szinten fáj a hasam hogy önkénytelenül sírok(pedig nem ez fajta vagyok) szédülök,hányingerem van és mint nővéremnek egyáltalán nem hatnak a fájdalom csillapítók(legalábbis amit eddig kipróbáltam nem használt) múlt hónapban annyira fájt hogy hánytam is..régebben soha nem fájt,kicsit de azt alig éreztem. előre is köszönöm:)
2012. jún. 7. 19:12
 1/6 anonim válasza:
nekem is nagyon szokott fájni, ha este jön meg, aludni se tudok, hiába veszek be 3-4 gyógyszert, nem használ... ez van, jobb mint a terhesség :'D
2012. jún. 7. 19:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is szenvedtem. Nekem a kombinált gyógyszer jött be ( Algoflex M) Ha ez sem használ, érdemes lenne orvossal konzultálni a dologról. Ő tud erősebb fájdalomcsillapítót, görcsoldót felírni + kideríti, mi okozza a nagy görcsöket.
2012. jún. 7. 19:17
 3/6 A kérdező kommentje:
azt a gyógyszert már próbáltam..:)igen lehet gondoltam már rá úgyis megyek kb 5 nap múlva nőgyógyászhoz, meg persze jobb mint a terhesség de nehogy már minden hónapban 1szer legyen egy olyan napom ki tudja mikor hogy össze esek a fájdalomtól...:)
2012. jún. 7. 19:19
 4/6 anonim válasza:
Szia.Nekem olyan fájdalmaim voltak,hogy volt amikor elájultam....A nogyogyászom a Mercilon fogamzásgátlot irta fel ennek már lassan 12éve,azóta szedem természetesen minden évben tartok 2hónap szunetett.Azóta nem fáj amikor menstruálok......
2012. jún. 7. 19:25
 5/6 Mara Acoma ***** válasza:
A rendszeres magnézium+B6 vitamin szedésével ezek a tünetek csökkenek! Én is majd bele pusztultam minden hónapban, de most már klasszisokkal jobban viselem.
2012. jún. 7. 21:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Én már 50 vagyok, de ugyanígy szenvedtem, mint te. Hánytam, estem össze a fájdalomtól. Nekem a Ridol használt csak, de megszüntették, és akkor kipróbáltam mindent, semmi sem használt. Akkor kinyomoztam, mi volt a Ridolban, és azokat szedtem: Algopyrin és Troparin. Volt, hogy kettőt-kettőt is be kellett venni egyszerre, de sosem kellett hiányoznom a munkahelyemről, ha időben bevettem.
2012. jún. 7. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!