Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Vissza fog menni a bőr a...

Vissza fog menni a bőr a karomon? (Kép! ) Elkezdtem fogyózni!

Figyelt kérdés

23 éves lány vagyok, mik az esélyei a karomnak? Nagyon plötyi rajta a bőr, vajon valamennyire vissza fog húzódni? Mit csináljak vele a diéta alatt hogy visszamenjen, milyen gyakorlatokat végezzek? Bármilyen tanácsot, tippet, tapasztalatot szívesen veszek!!

[link]

2009. júl. 3. 08:21
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem vissza , meg nincsen annyira "megereszkedve" a borod es fiatal vagy ! Nem latszanak rajta az un. terhessegi csikok sem .

Nezz Norbis gyakorlatokat vagy csupan karizomosat ill. abbol csinalj duplat. Ha van kedved menj el , konditerembe!

Ott allitolag szakszeru tanacsod is fogsz kapni , plusz vannak kifejezetten ilyen jellegu gepek is !

Ne add fel es ne akarj mindent rogton !

Sok sikert , remelem segitettem .

2009. júl. 3. 08:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem is pont ilyen, szerintem vissza fog menni, rugalmas.
2009. júl. 3. 10:10
 3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon megnyugtattatok! Köszönöm a válaszokat! Akinek van még tanácsa, hozzászólása, írja le nyugodtan mert minden véleményre kiváncsi vagyok!!
2009. júl. 3. 10:32
 4/6 anonim ***** válasza:
szia, nem akarlak elkeseríteni, de sztem egy kicsit azért meg fog látszani, mert ki van nyúlva a bőröd, és sajnos összeszűkíteni nem lehet, de ha izommal kitöltöd a fogyó után, akkor biztos szép lesz
2009. júl. 3. 11:09
 5/6 A kérdező kommentje:
Óóó nem vágyok én arra hogy semmi ne látszon rajta, azzal elkéstem már, csak azt szeretném hogy ne legyen feltünő!
2009. júl. 3. 15:13
 6/6 anonim ***** válasza:

Az un. terhességi csíkok, azok un.striák, és látszanak a bőrödön. A feszességet úgy tudod megőrizni, illetve visszahozni, ha sportolsz és nem engeded a kötőszövetnek,h teljesen megszakadjon. Egyébként, a karodból ítélve, kb 15 kg vagy több felesleged van. Ilyen esetben én nem a karomon lévő bőrön izgulnék, hanem azon a mennyiségen ami a hasadon illetve a combodon lesz.

Ja és legvégső esetben marad a plasztika, az ilyen bőrfelvarásokat a tb támogatja.

2009. júl. 4. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!