Február vége óta nem jött meg, terhesség kizárva. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Az utolsó szex óta egyszer volt meg(jan-ban volt ún. "rendes" szex, azóta párkapcsolat-javítás és igényváltozás okából/céljából visszatértünk pettingre), azóta semmi.Páromnak elvileg nem is lehet,de azért többször teszteltem, mindig negatív(különböző időpontokban). Semmi terhességre utaló jel, pedig akkor már 4-5 hónaposnak kéne lennem. Mikor meg kéne jönnie, pattanásosodok, mint rendesen, néha a hasam is fájdogál pár percig, de csak nem indul meg. Nem tudok elmenni nőgyőgyászhoz, mert se TB-m, se pénzem. Valami gyógynövényes módszer, hogy "meghozza"?2012. jún. 9. 13:13
1/4 anonim válasza:
Mivel nem tudjuk miért nem jön meg, ezért gyógynövént se lehet ajánlani. (ha gyulladásod van akkor rossz az a gyógynövény ami cisztás petefészekre jó)
2/4 anonim válasza:
Egyébként ha nincs tb-d akkor is ellátnak, csak kapsz egy felszólítást, hogy fizesd meg a tartozásodat
3/4 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem, fogászati problémák miatt kb. január óta rengeteg fájdalomcsillapítót voltam kényszerült szedni, egészen két héttel ezelőttig(fogorvoshoz járás mellett). Flectort és advilt. Ez bekeverhetett? És most végeztem a szakmunkásommal, szóval stressz is volt bőven.
2012. jún. 9. 13:22
4/4 anonim válasza:
Akár lehet stressz is.
De lehet más is. Nekem volt hasonló esetem, cisztákat találtak a petefészkemben, emiatt peteérésem sem volt.
Mindenképpen meg kellene nézetned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!