7 hónapos kismama vagyok, a terhesség vége felé közeledvén egyre inkább szorongok. Van olyan kismama aki volt hangterápián?
szia!
a napló nagyon jó ötlet :)
köszi,ki fogom próbálni :)
én nem magától a szüléstől félek,hanem attól,hogy nem tudom majd "kézben tartani" a dolgokat...
tudom ez rettentő hülyén és ostobán hangzik,de a helyzet az,hogy 270 km-re vagyok az otthonomtól,Pesten lakunk a párommal,és szükségem lenne az édesanyámra...általánosságban és a szülésnél is...
itt nincs egy barátnőm se,és ahogy egyre nehezebben viselem a terhességet (itt nyom,ott fáj,nehéz menni stb..:)) egyre inkább kellene valaki,aki támaszt tud nyújtani...
párom nagyon rendes,csak hát férfi... :):):)és elmondom neki is a gondjaim...de nem tud segíteni...
leginkább egy kis lazítás kellene,valami aktív pihenés formájában...
terhességem előtt hosszú ideig tai chiztem,és remekül oldotta a feszültséget...ezért gondoltam erre a tibeti hangmasszázsra...
azt mondják aki tudja mi vár rá azért szorong,aki meg nem,azért...
avagy belestünk a 22 es csapdájába...félelem a félelemtől
múlt héten sajnáltattam magam,és feküdtem egy hétig...egész jól sikerült összekapnom magam,és most energikus lettem :)
ha van egy kis spórolt pénzed vásárolni magadnak valami szépet az is sokat javít a hangulaton :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!