Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » MIÉRT nem múlik el miért jött...

MIÉRT nem múlik el miért jött ki? tényleg az idegrendszer miatt van? Hüvelyi gondok

Figyelt kérdés

egy telejs évig kezeltek hüvelybacival antibiotikumok tömkelegét kaptam, különösebben már nem is törődtem vele a doki is modnta hoyg ne foglalkozzak vele ez olyan baci ami midnekinek ott van ahüvelyében ...stb

de most kicsit idegesebb vagyok a vizsgák miatt sírtam is sokszor és vhogy ez rossz a szervezetemre mert totál begyulladok és érzem hogy már enyhén viszketek odalent és krémes folyás ,ugyanúgy mikor bajom volt, biztos nem kapom el sehonnan nem is megyek el itthonról csak ha vizsgázni kell, istenem mit csináljak, én dokihoz már nem megyek mert nem tudnak mit csinálni. és más orvosnál is voltam és azt mondta hogy rengeteg baci van a női hüvelyben .streptococcus e.coli ...... irrigáltam is már tejsavasssal meg előtte ilyen baciölő löttyel de komolyan még rosszabb lett.ennyire lelki alapon működne ez az egész, így csak siránkozok mert nem érzem a magamat telejsen nőnek ,csak egy beteg vkinek utálom magamat!:(

más is van ilyen helyzetben vagy csak éln vagyok ilyen szerencsétlen

2012. jún. 6. 07:59
 1/3 anonim ***** válasza:

A legfontosabb az, hogy nyugodj meg. Nagyon sok nő küzd ilyen problémákkal, elég, ha itt beírod a keresőbe.

És van megoldás természetesen.

szívesen segítek, ha írsz.

2012. jún. 6. 08:04
 2/3 A kérdező kommentje:

látom igen sajnos de én egészséges szeretnék már lnni,

az alap dolgokat már rég betartom,bugyi , mosás, betét, wc után zuhany, intim szappant nem használok gondolkozom hoyg veszek sába intimszappant , használtam már teafa grapefruit olajokat , én szerintem totál lelki alapon van az egész, egy vizsga miatt úgy behergeltem magamat hogy sírtam is és már éreztem is hoyg lent is be avgyok gyulladva ,

amilyen baci kitenyésztettek korábban az a streptococcus .és e.coli a streptoxcoccusra kaptma antibiotikumot azt már nem tenyészetteék de az e.coli sosem múlt el mindig kaptam rá gyógyszert ,volt egy oylan időszak amikor olyan tisztának éreztem a hüvelyemet , de most megint van vmi, nem vakaródzom meg tuti hoyg nem gomba!!! mit csináljak?? mit lehet még csinálni?? én antibiotikumot tuti többet nem fogok szedni.

2012. jún. 6. 08:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát azért ezek a nőgyógyászok is elmehetnek a jó francba!
2012. jún. 6. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!