Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 16 éves léttemre szégyen, ha...

16 éves léttemre szégyen, ha epilepsziás vagyok?

Figyelt kérdés

Még nem igazolódott be, de nagyon arra gyanakszanak az orvosok...:(

Nemet és kort is irjatok! Köszi!

16/L

2012. ápr. 25. 22:57
1 2
 1/16 anonim válasza:
100%
Dehogyis szégyen! Gondolom minden ismerősöd megfogja érteni.Erről nem tehetsz.
2012. ápr. 25. 23:00
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Bármelyik betegséggel úgy van az ember, mint az öregséggel: nem szégyen csak kellemetlen.
2012. ápr. 25. 23:05
 3/16 anonim válasza:
100%

Eszméletlen állapotba szoktál kerülni és ilyenkor elkezdesz rángatózni meg vergődni és a szemeid is elkezdenek össze vissza forogni?

később magadhoz térsz és olyan mintha 50km-t futottál volna? ja és fel kell mossanak vízzel? vagy milyen ez a epilepszia??? bocsi ha félreértelmezem nővérem ilyen......nálad mivel jár.

egyébként nem, nem szégyen...19f

2012. ápr. 25. 23:20
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Anyunak is ez a baja. És nem, nem szégyen.Ő ritkán vállalja fel, de én sosem tagadnám le. Büszke vagyok hogy ez mellett teljes életet él, és egyébként sem tehet róla.
2012. ápr. 25. 23:39
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyik betegség sem szégyen, kivéve persze azt, amiért keményen megdolgozik valaki.

Ez a betegség bármelyik életkorban felütheti a fejét. Néha olyannak is van rohama, aki nem beteg, egyszeri eset. Másokat pedig évtizedeken át elkísér.

Ismeretlenül is bízom benne, hogy nálad sem lesz komoly.

2012. ápr. 26. 00:12
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy osztalytarsam gimiben, aki epilepszias volt, meselt rola, mindenki elfogadta, ha rosszul volt segitettunk neki. Meglehetosen ertelmes gyerek, ha nem ismered nem mondod meg rola hogy van barmi betegsege. Fel a fejjel, nem fogja senki cikinek hinni :)
2012. ápr. 26. 01:34
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Dehogyis szégyen. 22/L
2012. ápr. 26. 12:57
 8/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat, a kedves szavakat!!

Napi szinten fejfájásaim, szédüléseim vannak, nyomást érzek a fejemben, eddig még nem veszítettem el az eszméletem..semmi olyan rohamom nem volt..

Még nem Diagnosztizálták, de erre gyanakszanak, mivel sok esélyem van erre, és már a neve hallatán is megijettem..

Mégegyszer köszönöm mindenkinek..!! :)

2012. ápr. 26. 22:31
 9/16 A kérdező kommentje:
Ja, és megcsinálták az EEG-t, nem lett jó az eredmény, majd be kell, hogy feküdjek a kórházba...:((
2012. ápr. 27. 12:48
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
:) Miért szégyen? Én 18leszek szeptemberben és epilepsziás vagyok.. Nem szégyelem, ha valaki megkérdezi vagy elkell akkor elmondom , de természetesen nem kiabálom az utcán h epilepsziás vagyok, nyakba tett táblával. Ez nem szégyelni való dolog.
2012. máj. 12. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!