16 éves léttemre szégyen, ha epilepsziás vagyok?
Még nem igazolódott be, de nagyon arra gyanakszanak az orvosok...:(
Nemet és kort is irjatok! Köszi!
16/L
Eszméletlen állapotba szoktál kerülni és ilyenkor elkezdesz rángatózni meg vergődni és a szemeid is elkezdenek össze vissza forogni?
később magadhoz térsz és olyan mintha 50km-t futottál volna? ja és fel kell mossanak vízzel? vagy milyen ez a epilepszia??? bocsi ha félreértelmezem nővérem ilyen......nálad mivel jár.
egyébként nem, nem szégyen...19f
Egyik betegség sem szégyen, kivéve persze azt, amiért keményen megdolgozik valaki.
Ez a betegség bármelyik életkorban felütheti a fejét. Néha olyannak is van rohama, aki nem beteg, egyszeri eset. Másokat pedig évtizedeken át elkísér.
Ismeretlenül is bízom benne, hogy nálad sem lesz komoly.
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat, a kedves szavakat!!
Napi szinten fejfájásaim, szédüléseim vannak, nyomást érzek a fejemben, eddig még nem veszítettem el az eszméletem..semmi olyan rohamom nem volt..
Még nem Diagnosztizálták, de erre gyanakszanak, mivel sok esélyem van erre, és már a neve hallatán is megijettem..
Mégegyszer köszönöm mindenkinek..!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!