Nyaralni megyek, ráadásul óceánpartra és akkor fog megjönni, de nagyon szeretnék fürdeni. Mit csináljak?
Tamponnal egész nyugodtan fürödhetsz! Vegyél minit belőle, én az OB ProComfort minit javaslom, ez könnyen csúszik és keskeny a feje. Szerintem ebből vegyél két 16-os dobozzal, az bőven elég lesz, talán még sok is, ha amúgy két betéttel elvagy egy napig.
Ha vízbe mész vele, akkor utána mindenképpen cserélni kell, hiszen akkor megszívja magát tengervízzel és az csorogna ki belőled. :)
Ha nem vizi használatról van szó, akkor 4-6 óránként kell cserélni, 8 óránál többet semmiképp se jó ha bennmarad, akkor se, ha még nem telt meg, mert elszaporodhatnak benne a bacik.
Vegyél mini és normál méretűt is, próbáld ki, melyik kényelmesebb.
Én - mivel elég erős a vérzésem - közvetlenül fürdés előtt teszek be friss tampont és fürdés után azonnal ki is cserélem. Nem túl takarékos buli, de az óceán megér annyit ;)
Amikor az első fürdés után cserélsz, látni fogod, mennyire ázott fel a tampon a víztől, mennyi vért szívott magába a fürdés alatt. Ha úgy látod, nem túl sokat, akkor legközelebb ne vedd ki rögtön, hanem csak már a következő fürdés előtt.
(A szüzességet nem befolyásolja a tampon, legalábbis én még nem találkoztam olyannal, aki igy vesztette volna el.)
Jó fürdést abban az óceánban ;)
34/N
nyugodtan használhatsz ob mini tampont, én is azt használok, 14 éves vagyok és szüz. nagyon kényelmes. és könnyü feltenni, nekem elsöre sikerült!
am milyen országba mész nyaralni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!