Mostanában kezdett el viszketni ott lent. És ráadásul elég erős szaga is van. Mitől lehet ez?
Nekem is volt ilyen, vakartam, aztán melegség töltött el meg folyt valami belőlem....Mi volt ez?
11/N
Kedves Kérdező.
Nemrég hallottam ,hogy igen...
Én is ugy akarok... (ebből az okbol,bár vki mondta ,h anyum nélkül ne menjek,de csak 13 vok,szal nemtom.)
13.L
Nem tudom. Egy az hogy szégyenlős vagyok (bár nem mintha a nőgyógyász nem egy vadidegen pasi lenne).
A másik meg az, hogy kicsit szégyellem. Mármint hogyha kiderül, hogy valamilyen fertőzésem van.
nekem is volt ilyen, de elmúlt pár nap alatt...nem tudom, mi lehetett. De olvastam róla, hogy a kamillás ülőfürdő segít. (olvass utána). persze csak ha nagyon óckodsz a nőgyogyitól..
De mielőbb jó az ilyesmibe anyukádat is belevonni, mert később, ha mondjuk fogamzásgátlőt akarsz, már simán odaállhatsz elé, hogy kérjen időpontot:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!