Mostanában ilyen erős fehérebb folyásom van. Nem olyan szokott, és nem is modható normálisnak. Mit csináljak? Vagy van olyan hogy néha sűrűbb és több? vagy ez néha normális?
Figyelt kérdés
2008. dec. 4. 16:58
1/3 anonim válasza:
A nőgyógyászom azt mondta, hogy a fehér folyás egyáltalán nem norális dolog. Ha már kis folyásod is van, akkor valami bakteriális fertőzésed van.
Petranova
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi ..remélem nincs semmi komolyabb..valamilyen szinten normális..állítólag cs nem vt még velem ilyen:(
2008. dec. 4. 17:04
3/3 anonim válasza:
Én is azt gondoltam, hogy a fehérfolyás kisebb mennyiségben még nem vészes, de a dokim mondta, hogy elvagyok tájolva, mert az sem jó.:(
Szerintem egy Canesten Kombi kúrát végezz el, attól nem lehet bajod.
Petranova
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!