Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet ez? Valami fertőzés?

Mi lehet ez? Valami fertőzés?

Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok. Egy napja állandóan vizelési ingerem van és ha kimegyek a wc-re alig kell pisilnem, és hogy is írjam mikor pisiltem a végén a húgyhólyagomban olyat érzek mintha teljesen tele lenne szóval mintha nagyon kéne pisilnem de nem jön semmi, plusz csípni is szokott meg kicsit égető érzésem is van. Irány az orvos ??
2012. jún. 4. 22:37
 1/6 anonim ***** válasza:

igen, szerintem irány az orvos :(

velem 3szor volt ilyen, véres is volt a vizeletem, antibiotikumot kaptam sajnos ...

ha mész dokihoz, vigyél pisimintát, úgyis kérnek...

igyál nagyon-nagyon sok vizet, hogy pucolódj és legyen mit kipisilned, hamarabb gyógyulsz

2012. jún. 4. 22:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Húgyhólyag gyulladásod lehet. Menj orvoshoz, mielőtt tovább fertőződnél, és vese gyulladásod lenne.
2012. jún. 4. 22:41
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát én is valami ilyesmire gondoltam úgyhogy csak doki lesz belőle ha nem szűnik...:S
2012. jún. 4. 23:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Doki és sok folyadék, hogy átmossa a húgyutakat!!!
2012. jún. 5. 06:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Házi orvoshoz menj, ő ír fel gyógyszert, ha nem múlik, akkor urológushoz kell menned .
2012. jún. 5. 07:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Háziorvos és vizeletminta.
2012. jún. 5. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!