Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez felfázás, vagy kiújult a...

Ez felfázás, vagy kiújult a hüvelyi fertőzés?

Figyelt kérdés

Úgy kezdődött az egész, mint anno a hüvelyfertőzésemnél: éreztem, hogy viszketek ott lenn, de nagyon - viszont érdekes módon nem a hüvelybemenetnél, hanem fenn, a húgycsövem és főként a csiklóm körül.

Tegnap pisilésnél már éreztem egy kis csípést, és fura, bűzös szagot is.

Voltam már felfázva is, de akkor csak csípett, meg a hasam fájt, szaga nem volt...

Van még a felfázásomra kiírt gyógyszeremből is, és a hüvelyfertőzésre kiírt kenőcsből is.

A munkám miatt nehézkes eljutnom az orvoshoz, meg egyébként sem szívesen megyek hozzá, mert egy bunkó - magándokira pedig sajnos nincs pénzem.

Szedjem-e a gyógyszert, vagy használjam-e a kenőcsöt?

Vagy mindenképpen muszáj lenne elmenni az orvoshoz?

2012. jún. 1. 21:42
 1/5 anonim ***** válasza:
menj orvoshoz!!
2012. jún. 1. 21:42
 2/5 anonim ***** válasza:

Most nem azért, de amit az orvos nekem felír azt általában mind be is kell szednem, hogy tökéletesen hasson. És ezek a gyógyszerek nem 30 darabosak. (nem értem, hogy hogyan maradhatott belőle)

Szóval, ha nem tudsz elmenni az orvoshoz, vedd be. (bár fogalmam sincs, hogy mi a bajod és hogy mit írt fel)

De amint tudsz menj el az orvoshoz.

2012. jún. 1. 21:49
 3/5 anonim ***** válasza:
A viszketés legtöbbször gomba, és simán viszkethet elöl-hátul is, nemcsak a hüvelynél.
2012. jún. 1. 23:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Látszik, hogy téged egyáltalán nem érdekel a saját egészséged, mert különben elmennél orvoshoz.
2012. jún. 2. 06:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is menj el orvoshoz, és emelkedj felül a "bunkóságán"! A keőcs és a gyógyszer is csak akkor jó, ha használod! Ha csak megveszed, és nézegeted, az sajnos nem elég!
2012. jún. 2. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!