Ez felfázás, vagy kiújult a hüvelyi fertőzés?
Úgy kezdődött az egész, mint anno a hüvelyfertőzésemnél: éreztem, hogy viszketek ott lenn, de nagyon - viszont érdekes módon nem a hüvelybemenetnél, hanem fenn, a húgycsövem és főként a csiklóm körül.
Tegnap pisilésnél már éreztem egy kis csípést, és fura, bűzös szagot is.
Voltam már felfázva is, de akkor csak csípett, meg a hasam fájt, szaga nem volt...
Van még a felfázásomra kiírt gyógyszeremből is, és a hüvelyfertőzésre kiírt kenőcsből is.
A munkám miatt nehézkes eljutnom az orvoshoz, meg egyébként sem szívesen megyek hozzá, mert egy bunkó - magándokira pedig sajnos nincs pénzem.
Szedjem-e a gyógyszert, vagy használjam-e a kenőcsöt?
Vagy mindenképpen muszáj lenne elmenni az orvoshoz?
Most nem azért, de amit az orvos nekem felír azt általában mind be is kell szednem, hogy tökéletesen hasson. És ezek a gyógyszerek nem 30 darabosak. (nem értem, hogy hogyan maradhatott belőle)
Szóval, ha nem tudsz elmenni az orvoshoz, vedd be. (bár fogalmam sincs, hogy mi a bajod és hogy mit írt fel)
De amint tudsz menj el az orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!