Milyen recept nélkül kapható idegnyugtatót ajánlanátok
ami nem túl drága, és kíméletes, és nem leszek tőle
lelassult?
Valeeriana, Cirkulin (a gyengébb változata), Nervenpflege (német készítmény)
2012. jún. 4. 19:30
2/15 A kérdező kommentje:
Ja és nem alváshoz kell,aludni jól tudok,de napközben......
Tartom, hogy Valeriána. Csak 1 szemet ajánlanak szorongásra, alváporblémákra 2-3at. Annyire nem lassít le, hogy igazán érezhető lenne. Gyógynövényeknél nem lehet úgy szelektálni, hogy ez csak erre vagy arra legyen jó, a dózisban van a különbség.
Maximum a Sedatif PC homeopátiás gyógyszerét szedheted még ami nem álmosítana, de szerintem az használni se használ.
2012. jún. 4. 19:49
Sedacur forte vált be nekem, ha enyhe depressziód is van, akkor meg a remotiv extra. Együtt is lehet szedni.
2012. jún. 4. 21:25
2x1 max. 3x1 Nervenpflege naponta. Ez mindenféle természetes anyagokból készült kutyulmány, 1-2 hét után kezdett használni, és nem nyáladzom tőle, de rengeteg kellemetlen helyzetben segített már. Csak rendszeresen kell falni.
2012. jún. 8. 07:01
6/15 anonim válasza:
Remotiv extra,nekem csak ez használt. A Valeriana étr a Nervenpflege gyenge szerek. Engem a munkahelyem készített ki,az állandó terror, ezt csak a Remotivval tudtam elviselni. Teljesen higgadt voltam,kiválóan megoldottam bármilyen probléproblémát, és a főnökömre is tudtam mosolyogni:-) Nem szoktam hozzá, egy év után egyik napról a másikra abbahagytam. Csak ajánlani tudom,jószívvel.
2012. jún. 8. 21:54
7/15 Ttrish válasza:
Én azért elmondanám h egyx vettem Valeriánát, beszedtem belőle egyxre majdnem az egész üveggel és semmit nem hatott! Ugyh erről ennyit... Sztem ami nem receptes az szart se ér! Próbàltam már homeopátiásat, az is hatástalan.
2012. jún. 10. 12:16
8/15 82reni válasza:
Pannonhalmi szívnyugtató tea vált be Édesanyámnak.
Orbáncfű kivonatos a Remotive is, de az nem a legolcsóbb, viszont ihatsz a teájából, más kivonatát is megveheted ami olcsóbb, de napsütéstől akkor tartózkodj, mert fényérzékenységet vált ki, és most ráadásul nyár is van.
2012. jún. 10. 16:14
9/15 Lajos István válasza:
Forever Living Products cég Royal Bee Jelly nevezetű természetes hatóanyagokat tartalmazó készítménye rövid időn belül hatásos mellékhatások nélkül,virágporérzékenyek óvatosan próbálják ki.
2012. jún. 10. 18:38
Végigpróbálhatod a felsoroltakat, vagy megpróbálhatod megszüntetni az okot..., ha van egyáltalán ok ?...
Nekem a napi kezdetben kevesebb, végül 5 km kocogás oldotta meg a problémát.
Nem mondom, hogy soha nem stresszelek, de gyakorlattal le lehet szokni. Gyakorlattal lenyugtathatod magadat.
Szerintem jobb mint a gyógyszer.
2012. jún. 10. 23:12
Kapcsolódó kérdések: