Milyen enyhe depresszióra való gyógyszer van, amit recept nélkül lehet venni, és nem túl drága?
Homeopátiás szerekkel (gyógynövényből készített gyógyhatású készítmény) tudod gyógyítani magadat attól függően, hogy milyen természetű a depressziód. Ilyenek például:
LYCOPODIUM (ha a legfontosabbjellemződ az önbizalom hiánya)
GELSEMIUM (ha az aggályosság a legfontosabb jellemződ)
PHOSPORICUM ACIDUM (gyenge alkat, beesett, lapos mellkassal és pszichés gyengeséggel)
Az orbáncfűcsepp a leghatékonyabb gyógyhatású kivonat!
Na meg ennivalóból a banán és a tej!
Én is az orbáncfű kapszulát ajánlom, nekem a Johanneskraut-öl nevű jött be.
Jó a macskagyökér is, bár az egy kis tompaságot okoz, de az orbáncfű nem!
mielőtt tablettákat szednél, miért nem próbálsz kijutni a depiből?
-sportolás
-relaxáció
-valami új dologba belevágás
sokat segít hogy másképp lásd a világot!
Ó éppen nem így mködik ez, a depressziót mélyíti ha a beteget ezzel ingerlik, hogy ő maga tegyen elene, "vegyen erőt magán, szedje össze magát", de ez nem úgy megy, hiszen épp ez maga a betegsg, hogy erre képtelen! Egy ingerületátvivő anyag az agysejtek között lecsökken, vagy megszűik a termelődése, ez a szerotoninszint ez okozza kémiailag.
Persze ennek stimulálása mellett szükség van lelki, pszihés okok felderítésére, megszüntetésére is!
szia,
én írtam már a macskagyökér cseppeket! az is nagyon jó, bár engem egy picit lelassított, de a 100%-os nap a fontos, hogy milyen tempóban, az mindegy. :-)
utolsó vagyok.
Jó a citromfű is, szerintem, ez is van kapszulában, és a golgotavirág tea is.
Meg, asszem, HOVA a neve, ez is nyugtató hatású. És csak növényekből áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!