Tegnap anyukám olyan erősen köhögött, hogy bepisilt! Tudom, hogy nem tehet róla, de nem megy orvoshoz sem! Mit tegyek?
54 éves.Utánaolvasgattam, s arra jutottam, hogy nála ez a változókor miatt van. Stressz inkontinencia (Vizelet visszatartási nehézség)
Okozhatja: ösztrogén(női nemi hormon)hiánya, illetve a kismedence, a húgyhólyag, hüvely izomzatának gyengesége.
Ha nem egy el vele orvoshoz, később milyen gondok alakulhatnak emiatt ki?
Eleve már a csúnya köhögés is zavar(dohányzik), de most ez is jelentkezett!
Köszönöm előre is a válaszokat
Ha a köhögés miatt volt, akkor szerintem kicsit felfújod a dolgot.
Ilyen nagyon erős köhögésnél lehet, hogy így egy 20 évessel is előfordulna ilyesmi...
Inkább azzal kéne orvoshoz mennie, ha nem múlik el.
(Bár tapasztalat, hogy a köhögéssel sokszor az orvos sem tud mit kezdeni - persze attól függ, mi az oka.)
mimeo!
Pont, hogy segíteni akarok neki, azért szeretném tudni, hogy mivel tudnék! A köhögéskor szokott lenni ez, s nem az első alkalom, hogy ez történik!
mimeo! Mindenben segítek, hidd el!Sőt, még én mondom neki, hogy majd főzök én, ő pihenjen.
Amikor történt a dolog, úgy csináltam, mit ha észre se vettem volna, mert tudom, hogy kellemetlen lehetett neki.
Lenne ideje elmenni orvoshoz, csak inkább húzza-halassza.Mindig azt mondja, hogy nincs kedve, meg ő úgy se szed gyógyszereket. Nagyon makacs!:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!