Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Valakinek volt már stressz...

Valakinek volt már stressz inkontinenciája? Mivel kezelték ki?

Figyelt kérdés

50 év feletti hölgyről van szó.Utánaolvasgattam, s arra jutottam, hogy nála ez a változókor miatt van.

Okozhatja: ösztrogén(női nemi hormon)hiánya, illetve a kismedence, a húgyhólyag, hüvely izomzatának gyengesége.

Ha nem egy el vele orvoshoz, később milyen gondok alakulhatnak emiatt ki?

Köszönöm előre is a válaszokat!

2012. máj. 31. 13:05
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Én azt tudom tanácsolni, hogy ameddig nem akarnak gyógyszert felírni vagy orvosi beavatkozást végezni el kell menni orvoshoz és meghallgatni. Jobb esetbe fel is írnak betétet, pelenkát. Érdemes az intimtornát csinálni valamint egy kicsit kikapcsolódni, akár pár nap alatt jobb lehet a helyzet.

Gond akkor lehet ha nem ürül rendesen a hólyag, olyankor jön a katéter... Oh és sok folyadékot kell inni, ha másért nem mert egészséges és a tornát lehet vele gyakorolni.

2013. jan. 25. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!