Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 3 éve folyamatos hüvelygombám...

3 éve folyamatos hüvelygombám van, nagyon el vagyok keseredve. A szeretkezés is gyötrelem. Már mindenféle kúpot, kenőcsöt, szájon át szedhető gyógyszert kipróbáltam, de nem múlik el. Miért lehet ez?

Figyelt kérdés
Írjon légyszíves,az,aki hasonló cipőben jár/járt!
2009. jún. 30. 18:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Igen, ha a párod nem kezelte magát, akkor te hiába kenegeted magad, folyton visszafertőz, mert neki nem okoz tüneteket. Azt ajánlom, hogy kenegesd meg használj Canesten Kombit, vagy kúpot, de ne mosd meg sűrűn. Magamból kiindulva naponta 5-6-szor megfürödtem, mert annyira viszkettem, de pont ezzel rontottam el, mert kimosod a hüvelyed saját védelmét, a savas pH-t. Ha eddig túl sokat tisztálkodtál akkor próbáld meg abbahagyni. Naponta 1x! Ha fogamzásgátlót szedsz,sztem hagyd abba, nekem fél évig volt gombám míg szedtem, abbahagytam és minden elmúlt. Ennyit tudok javasolni.
2009. júl. 1. 14:29
 12/12 anonim ***** válasza:

A ruhák kidobása egy nagy hülyeség!!!

A ruhákat nyugodtam mossátok együtt a fehérneműkkel...

DE! Mosás után mindenképpen ki kell vasalni!! Nekem is volt gombám, páromat is kezelték, nem voltam cukros....stb.

Akkor egy védőnővel beszélgettem, és mondta, hogy igy kell a ruhákat tisztitani! Meg lehet venni dm-ben, gombaölő öblítőt, esetleg azt is próbáljátok meg.

Nálunk azóta minden oké.

2009. júl. 1. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!