3 éve folyamatos hüvelygombám van, nagyon el vagyok keseredve. A szeretkezés is gyötrelem. Már mindenféle kúpot, kenőcsöt, szájon át szedhető gyógyszert kipróbáltam, de nem múlik el. Miért lehet ez?
A partnered is volt kezelve gyógyszerekkel? Mert ha nem ide-oda fertőzitek egymást.
Nőgyogyihoz kell elmenni és elmondani hogy candidára gyanakodsz, attól lehet ilyen elhúzódó és hasonló panaszokkal járó problémád.
27/L
Először is arra gyanakszom, hogy b.sztál elmenni az orvoshoz és magadat kúráltad, ez esetben meg is érdemled a gombát.
Ha meg nem, akkor az orvos elmondta neked, hogy vagy a partner passzolja vissza neked, te meg oda neki és megint vissza, vagy a fertőző ok nincs megszüntetve. A ház körüli higéniával lehet gond, vagy egyéb higéniás szokásoddal, mint például leülsz a nyilvános WCken, vagy naponta uszodába jársz, vagy ilyesmi.
Van egy tippem bár én még nem próbáltam ki de tervezem.
Aranykolloid, ezustkolloid?
.Mert a gomba melegágya a savas közeg. ???
Én ugy tudtam hogy a lugos közeg, vannak gombák amiket a tejsavas kezelés meg is szuntet.
Van még 1 tippem!
Dobjátok ki az összes fehérnemütöket, te is és a párod is és együtt kezdjétek el a kezelést és amíg nem vagytok teljesen tiszták mindeketten addig minden alsonemüt dobjatok ki használat után!
Ha esetleg összemossátok az alsónemüket a ruhákkal, akkor a ruhákat is kidobhatjátok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!