Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruácios gond! Mi lehet ez?

Dia_baba kérdése:

Menstruácios gond! Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Januárban volt abortuszom!Most 4 napot késett a menstruáciom meg jött meg volt 6 apig 6 nap után barnás váladék folyt töllem!Nehezett emeltem és egy fél tenyérnyi vér folyt töllem ez után minden nap egyszer folyt ennyi vér!A melleim meg vannak duzzanva feszülve!Ma vettem terhességi tesztet és azt mutatta terhes vagyok.De ma délután elkezdett folyni a vér sok mennyiségben féltenyérnyi csomo darab vér is jött!Vetélésre nem gondoltam mert az fájna de nekem nem fáj!Orvoshoz most még nem birok mennii!

2012. máj. 30. 23:09
 1/4 anonim válasza:
Mindenképp elkéne menned orvoshoz, ő tud biztosat mondani, de addig is csinálj még egy tesztet, és ha még mindig azt mutatja, hogy terhes vagy, akkor nem az volt. Azért minél előbb orvos javasolt.
2012. máj. 30. 23:27
 2/4 anonim ***** válasza:

1. nem mindenkinek fáj a vetélés

2. az is lehet, h bentmaradt lepényi rész szépen megbújt a máhedben és továbbra is termeli a Bhcg-t, ami nem jó, mert egy choriocarcinoma nevű daganatot képez, ha kezeletlenül hagyják

3. ha fontos számodra az egészséged, akkor mindent hagysz a csudába és elmész az orvoshoz.

2012. máj. 30. 23:31
 3/4 anonim ***** válasza:
"méhedben"
2012. máj. 30. 23:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Így van, nem mindig okoz alhasi görcsöt a vetélés. Az abortuszod miatt sérült a méhfalad, így ha újabb terhesség jött létre mindenképpen elvetéltél volna.
2012. máj. 30. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!