Van fehér folyás és van kellemetlen szagú fehér folyás is.
A második már fertőzésre utal.
Szag nélküli, fehér folyás van ovulációkor.
2012. máj. 30. 19:57
2/10 anonim válasza:
Nekem állandóan van folyásom,és nagyon nagyon kellemetlen a szaga.Kb 11 éves korom óta van.Nincs semmi bajom.Szóval meg tudom cáfolni az első válaszoló állítását.
2012. máj. 30. 22:22
3/10 anonim válasza:
Kellemetlen szagú folyás igenis lehet fertőzéstől. Ha nem mész el orvoshoz, akkor akár meddő is lehetsz, mert a fertőzés feljebb terjed a méhedre, petefészkedre és a petevezetékeidre.
2012. máj. 31. 07:04
4/10 anonim válasza:
Sárgás, zöldes színű és büdős, akkor fertőzés.
Esetleg próbálkozhatsz Canasten combi-val, az legalább nem árt. (persze nem biztos hogy használ..)
2012. máj. 31. 08:12
5/10 anonim válasza:
Inkább ne próbálkozz semmivel, mert a Canesten csak gombára jó, Neked viszont egyáltalán nem biztos, hogy hüvelygombád van. Bemásolom Neked is egy régebbi kérdésemet, amibe belinkeltem egy cikket egy nőgyógyásztól.
Ebben a kérdésben szereplő cikkben azt írja a nőgyógyász, hogy legszívesebben betiltaná a Canesten reklámot. Ha baj van, akkor orvoshoz kell menni!
2012. máj. 31. 08:17
6/10 anonim válasza:
5. Bár sikerülne betiltani!
2012. máj. 31. 08:24
7/10 anonim válasza:
Sajnos sokan úgy ajánlgatják a Canestent, hogy azt sem tudják mi a baja a kérdezőnek. Hazudik az, aki azt állítja, hogy csak leírás alapján megtudja mondani, kinek mi a baja. 5. voltam.
2012. máj. 31. 08:30
8/10 anonim válasza:
Én láz és fájdalomcsillapítókon, allergia elleni gyógyszeren és görcsoldókon kívül semmilyen gyógyszert nem engednék vény nélkül árulni. Megint az 5. voltam.
2012. máj. 31. 08:32
9/10 anonim válasza:
Megint az 5. vagyok. Egyébként a 3. választ is én írtam.
2012. máj. 31. 08:48
10/10 anonim válasza:
A fehér folyásnak lehet kellemetlen szaga akkor is, ha nincs semmi bajod, ha ez zavar, szerintem először csak próbálj meg ph4-es intim lemosót használni.
Canestent szerintem nem szabad csak úgy folyás miatt kenegetni. Az ember többet is árthat, mint amennyit használ vele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!