Undorító. Mi ez?
Figyelt kérdés
Menstruáció után 3-4 nappal fehér folyásom van..:S és nagyon durván.. nem merek sehova sem menni tisztasági betét nélkül.:( Mi ez a fehér folyás.. és mitől van??? normális ez 14évesen?? Nem feküdtem senkivel sem le. Ezt el lehet valahogy állítani?? Vagy valami..xdd nagyon undorító..:SS#fehér-folyás
2012. máj. 30. 17:49
11/14 anonim válasza:
14 évesen nem nagy dolog elmenni egy drogériába és venni egy tangához való tisztasági betétet. De am van olyan is amit mindkettőhöz hordhatsz :)
12/14 anonim válasza:
Nyugi, anyudnak ugyanúgy van folyása, és segíteni tud, de tangát én akkor sem hordanék, ha a nadrág testhezálló. A pasik ilyen ügyekben le vannak sz..va, szó szerint az a te tested a te egészséged. Az előttem szólónak igaz volt a fertőzéssel kapcsolatban. Sajnos sokszor lehet egy hosszabb idő is míg kigyógyul belőle az ember, ha már elkapta a bacit, na akkor lesz csak igazán folyásod és nem átlátszó, színtelen, hanem lehet sárga, vagy zöld is. Ne kockáztasd meg...
13/14 anonim válasza:
Teljesen egyettértek az elöttem szólóval!
Anyuddal meg próbálj beszélgetni erről is, meg mással is ami ezzel kapcsolatos. Biztosan nagyon megértő lesz, hiszen neki is volt, van!
14/14 anonim válasza:
A tampon miatt is lehet, mivel az nagyon egészségtelen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!