Ez petefészekgyulladás lehet? Ilyen "Undorító, fájdalmas" tünetei nincsenek, ha babás az ember, ugye?
Figyelt kérdés
Nagyon erős szúró, görcsölő fájdalom van az alhasamban 2 napja. Külön- külön érzm a petefészkeimet, és kellemetlen szagú a folyásom. Iszonyú fáradt vok már 1 hete. 2008. júl. 3. 09:49
1/3 anonim válasza:
Szerintem fordulj nődokihoz majd ő megmondja ugyanis ha a folyásod szagos az már nem jó jel.A doki majd elmond mindent.
2/3 anonim válasza:
mIÉRT NE LEHETNE???a TERHESSÉG IDEJÉN AZ EGÉSZ PH MEGVÁLTOZIK, AMI ÉRINTI AZ ÁLLAGÁT, ÉS A SZAGÁT IS, VALAMINT MIVEL A PETEZSÁK TERMELI A PROG HORMONT, ÉS CSAK KÉSŐBB VESZI ÁT A MÉH, EZÉRT A PETEFÉSZKEKNÉK BIZONY KISUGÁROZHAT ERŐS GÖRCS FORMÁBA IS.eZ CSAK ARRA ÍRTAM HOGY NEM LEHET BABÁS AZ EMBER.a MÁSIK, HOGY ENNEK ELLENRE ELKPZELHETŐ, HOGY PETEFÉSZEK CISZTÁD, VAN, AZ SEM KIZÁRT, DE EZT EGY NŐGYÓGYÁSZATI VIZSGÁLAT NÁLKÜL NEHÉZ LENNE MEGÁLLAPÍTANI
3/3 anonim válasza:
Szia,nem akarlak megijeszteni,de ez lehet candida is,mármint ahogy említetted a fáradságot,viszont lehet a terhesség miatt is.Szerintem mindenképp fordulj orvoshoz,és én a helyeben elmennék egy Voll-vizsgálatra is,ez nem csak a te érdeked hanem a babáé is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!