Mi a véleményetek a fogamzásgátló injekcióról?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék tablettát szedni, mert nagyon figyelmetlen vagyok, és a bélrendszerem sem a legstabilabb a világon, tehát kb ugyanannyit kellene óvszerrel akcióznunk, mint tabletta nélkül.. :( De szeretném tényleg biztonságban tudni magam, ahelyett, hogy az óvszer bármikor kilyukadhat vagy bármi rám folyhat, stb. Ráadásul a menstruációm is nagyon fájdalmas és bő és sok ezzel kapcsolatos tünetem van. Az eddigi olvasottak alapján nekem ideális lenne az injekció, van valakinek tapasztalata ezzel?2012. máj. 29. 01:32
11/12 anonim válasza:
milyen balesetre gondolsz? sajnos sokan keverik a hüvelgyűrűt és a pesszáriumot. míg előbbi ugyan olyan hormonális dolog mintha gyógyszert szednél, a pesszárium mechanikai védelem, "egy kis sapka" hogy ne tudjanak a spermiumok bejutni a méhbe.
12/12 A kérdező kommentje:
Nem keverem a kettőt, azt olvastam, hogy ha elmozdul akkor nem tud jól felszívódni belőle a hatóanyag. Ráadásul nagyon drága is, és idegenkedem az ötlettől. Az injekció se volt a kedvenc ötletem, mert azt meg nem lehet "kiszedni", ha egyszer bennem van, de az implantátum ideálisnak hangzik.
2012. máj. 29. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!