Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan fürödjek, ha megjött? 13/L

Hogyan fürödjek, ha megjött? 13/L

Figyelt kérdés
Mármint már az utolsó napban vagyok, de holnap megyünk kirándulni és szokott még egy kicsit vérezni . Fürdőbe megyünk. Hogy csináljam?
2012. máj. 27. 14:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
14%

Már bocsánat az offért de a fertőzésveszély miatt ne fürödjön tampon nélkül? :D

Szerintetek a víz felkúszik a hüvelyén keresztül egész a méhéig vagy mi? :D

Jaj, csajok! Kicsit tanuljatok már biológiát, anatómiát. Ennyire nem ismerni a saját testeteket szégyen...Otthon sem fürödtök menstruáció alatt?

Azért nem tud csóri csaj fürödni, mert betéttel nem lehet vízbe menni.

2012. máj. 27. 18:03
 12/18 anonim ***** válasza:
71%

utolsó jó nagy barom vagy....

a méhszáj nyitva így a víz bejuthat így akár egy olyan fertőzést is összesedhet amitől meddő lesz és képzeld a nők nem szoktak otthon se fürödni ha épp megvan nekik -.-

gondolom fiú Vagy és azért írtál ilyen nagy f.aszságot

2012. máj. 27. 18:17
 13/18 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti.

Az utolsó tökéletesen leírta, hogy miért kell vigyázni a fürdőzéssel menstruáció alatt. Sokkal nagyobb a fertőzésveszély ilyenkor. Egyébként a fürdők vize és az otthoni víz nem hasonlítható össze.

Nos, fürödni csak úgy tudsz, ha használsz tampont. Elsőre az o.b. mini tampont ajánlom, ez tényleg nem nagy, szűz lányok is simán tudják használni. Ha emellett döntesz, akkor legyen nálad intim törlőkendő, tisztasági és egészségügyi betét is. Egyszerre csak fél-egy órát legyél a vízben, s ha kijössz menj el a mosdóba törölközz meg alaposan, intim törlőkendővel töröld át a puncidat és cseréld ki a tampont.

Az egészségügyi betétet azért ajánlom, hogy vigyél, mert nekem volt olyan, hogy utolsó nap már alig volt és strandon voltunk, s nem tudtam feltenni a tampont, ilyenkor betettem egy betétet, hogy ne a bugyim vérezzem össze. Ezért jó, ha van nálad.

Más megoldás nincs, vagy tampon, vagy nincs fürdés.

17/L

2012. máj. 27. 18:26
 14/18 anonim ***** válasza:
67%
12 válaszoló! Akkor nem fürdesz azokon a napokon? Veled se találkoznék össze az utcán szívesen :D
2012. máj. 27. 20:11
 15/18 anonim ***** válasza:
51%
Igen, nem fürdenek, hanem zuhanyoznak a menstruáló nők (ha jól tudom).
2012. máj. 27. 20:30
 16/18 anonim ***** válasza:

Kedves 14.-es válaszoló.

Ég és föld a különbség az otthoni zuhanyzás és a fürdőben való fürdőzés között, ahol ki tudja hányan másztak bele a vízbe ilyen-olyan nyavalyával. És oké, klórozzák, tisztítják, de attól még nem olyan tiszta az a víz. Mondjuk amikor otthon megnyitod a csapot nem fenyeget ilyen veszél.

A nőgyógyászok pedig külön ajánlják, hogy a menstruáció ideje alatt csak zuhanyozzanak a nők. A zuhanyzás pedig semmivel nem kevesebb egy hosszú fürdésnél, csak megspórolunk vele néhány liter vizet. :)

17/L

2012. máj. 27. 20:36
 17/18 anonim ***** válasza:
50%
ne használj tampont, mert egészségtelen!
2012. máj. 28. 19:14
 18/18 anonim ***** válasza:
93%

# 14-es

óriási különbség van fürdés és zuhanyzás között. a menstruáló nő ne fürödjön hisz még otthon is elkaphat bármit. es egy kiadós zuhany is ugyan olyan tisztító mint egy fürdés

2012. máj. 28. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!