Hogyan fürödjek, ha megjött? 13/L
Figyelt kérdés
Mármint már az utolsó napban vagyok, de holnap megyünk kirándulni és szokott még egy kicsit vérezni . Fürdőbe megyünk. Hogy csináljam?2012. máj. 27. 14:10
1/18 anonim válasza:
vegyél egy kis méretű tampont és használd azt!
3/18 A kérdező kommentje:
Köszi, de én még nem használok tampont.
2012. máj. 27. 14:14
4/18 anonim válasza:
Vegyél mini méretű tampont.Az o.b - t tudom ajánlani.
5/18 anonim válasza:
Sajnos tampon nélkül nem fürödhetsz a fertőzésveszély miatt.
6/18 anonim válasza:
Előző vagyok. Viszont tamponnal se lehet egy óránál tovább vízben. Ha kijössz, töröld meg a puncidat intim törlőkendővel, és ha újra vízbe akarsz menni, új tampont tegyél fel a hüvelyedbe.
7/18 anonim válasza:
Tampon nélkül ne menj vízbe, fertőzésveszélyes! Egyébként szerintem jobb, ha kibírod, h nem mész vízbe, mert nem biztos, hogy azonnal sikerül megtanulnod a tamponhasználatot.
8/18 anonim válasza:
Igaza van a 14:39-es válaszolónak!
9/18 anonim válasza:
Mondjuk tamponnal? Ha még nem próbáltad, akkor ma még egyszer kipróbálhatnád, és akkor holnap kicsivel több lenne a gyakorlatod. Ha ellenzed a tampont, akkor marad az a megoldás, hogy nem mész vízbe.
10/18 anonim válasza:
Tampon nélkül sajnos sehogy. Anélkül elég veszélyes,bár a tampon is fertőzésveszélyes+ha még vízbe mész. De talán egy alkalomtól nem lesz baj,de ki tudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!