Azt hiszem inkontinenciám van de anya nem akar elvinni vele orvoshoz. Mit tegyek?
Ha inkontinenciád van, akkor PISI csurog be. Ha krémes/ragadós anyag, és a hüvelyedből jön, akkor az nem inkontinencia, hanem egyszerű folyás.
Kérd meg anyukádat, hogy vegyen tisztasági betétet.
De amúgy a gyerekorvosodhoz nyugodtan elmehetsz egyedül is és elmondhatod a problémát.
1: Nőgyógyászatra el tudok menni szülői kíséret nélkül? Más rokonaimnak nem szeretném ezt elmondani,mert nagyon ciki...
2: De nem sima folyás!! Hát azt csak meg tudnám különböztetni tőle...!
3, 4: Hát szerintem pisi, nem ilyen ragadós anyag... Betétet vettem (vagyis nem betétet hanem ilyen vékonyabb anyagú dolgot) és azt szoktam hordani na de nem élhetem le így az életem... Mi lesz, ha strandra megyek? Ott nem fogom tudni felvenni... És ha meg átlátszik a bugyin akkor én meghalok szégyenemben...
Gyermeknőgyógyászaton nem tudom elláthatnak-e 14 év alatt, vagy kell szülői engedély. Ezért javasoltam a gyerekorvost, kérdezd meg tőle, hogy mit tudsz tenni ilyen esetben.
Amit vettél, az a tisztasági betét. Már 21 vagyok, de nekem napi szinten van folyásom, így napi szinten használom a betétet is.
Sok nő van így ezzel...
De ha tényleg úgy gondolod, hogy pisi, akkor menj el a gyerekorvosodhoz.
Nem kell feltétlenül klasszikus nyúlós fehér anyagnak lennie, lehet folyékonyabb is (bár nem biztos, hogy az teljesen egészséges, EZZEL már érdemesebb lehet elmenni egy dokihoz, akár ezt is mondhatod anyukádnak). Ha viszont sárgás, vagy fehéres, vagy bármilyen színe van, akkor az nem pisi, hanem folyás. Gondolj csak bele: olyan kis mennyiségben a pisinek egyáltalán nincs színe (normális esetben), még a vakító fehér bugyin is inkább nedvességfolt látszana, nem lenne határozott, megállapítható színe. Minden esetre ha továbbra is zavar, akkor elsőként mutasd meg anyukádnak (ő biztosan látott már ilyet, első körben ő is meg tudja állapítani, hogy folyás-e, vagy pisi), beszéljétek meg (nyugodtan mondd el azt is, hogy nagyon zavar maga az érzés és félsz, hogy meglátszik a bugyin, vagy a nadrágon, és kinevetnek), hidd el, meg fogja érteni :) Kérd meg, hogy ha másért nem, a kedvedért menjetek el dokihoz, akár a gyerekorvosodhoz.
- 4. válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!