Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Anya el akar vinni orvoshoz!...

Anya el akar vinni orvoshoz! Te hány évesen mentél?

Figyelt kérdés
Amikor 13 leszek anya el akar vinni nőgyógyászhoz!De félek!Mire számíthatok?Nem akarom hogy nyulkáljon ott!
2009. júl. 3. 21:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

nem nagyon og nyúlkálni, mert elmondod neki hogy szűz vagy. Hidd el nem lesz gáz és nem fog fájni. A "pucérkodáshoz" meg szokj hozzá, mert életed során azért majd rendszeren kell járnod oda egészségmegőrzés miatt és éves rákszűrés miatt is. Amúgy miért akar elvinni? van valami problémád?

27/L

2009. júl. 3. 21:40
 2/18 anonim válasza:
82%

Nem értem miért akar???

Beszéld meg vele, hogy még nem akarsz.

Erőszakkal nem vihet.

Ha mégis elvisz, nem kell félni, semmi extra nem történik. Csak egy orvos aki végzi a dolgát és elhiheted, hogy nem téged lát először.

16 évesen szültem az első fiamat, korán kezdtem nőgyógyászhoz járni. :)

2009. júl. 3. 21:41
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Énis 13éves voltam...

Nyugodtan menj el, semmi olyat nem fog csinálni ami ártana neked!

Fájni sem fog!

Nekem sajna elég kemény hónapok után kellett mennem, és tök féltem, de utána jót nevettem, hogy ettől féltem...:)

Menj el nyugodtan mert ez csak a hasznodra válhat!

2009. júl. 3. 21:47
 4/18 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!Csak azért met"kötelező"

akkor nem is olyan gázos :D

2009. júl. 3. 21:52
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Én 17 éves vagyok féléve voltam először nőgyógyásznál szűz vagyok.Én is nagyon paráztam,de egyáltalán nem kell.Először csak kérdezget a menstruációval kapcsolatban,meg szüzesség de gpndolom te még az vagy szal nem fog csinálni semmi komolyat.Énis szégyellös voltam,de pár perc után már egyáltalán nem.Kenetet vesz ,az egy kicsit kellemetlen de egyáltalán nem fáj,utána meg felnyúl 2 ujjal és közbe megtapogatja a hasad hogy minden rendbe van e.Egyáltalán nem fáj..majd mondja hogy lazulj el és hidd el hogy semmit nem fogsz érezni.Én a nőgyógyászt csak a vérvétel miatt utálom:D

De amúgy télleg nem fog fájni ne izgulj:)És szerintem jó ha már ennyi idősen elmész csak a javadra válik:)

2009. júl. 3. 21:54
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Jobb, ha túl vagy az első vizsgálaton, mert tudni fogod, hogy mi vár rád később. Én 16 évesen voltam, tök egyedül, és nagyon féltem, mert sürgősségi tablettára volt szükrégem.A legfontosabb, hogy lazulj el, akkor minden rendben megy.

19/l

2009. júl. 3. 22:23
 7/18 anonim ***** válasza:
4%

Fra h anyukád igy gondolkodik,de nem baj végül is ha idejében tudod "mi történik ott"

Ne félj,kellemetlen,de anyukád is megnyugszik h minden rendben veled:9)

2009. júl. 3. 22:30
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

szerintem menj el nyugodtan anyuddal. legalább tudod, hogy milyen, meg meggyőzödtök róla, hogy minden rendben.

én 17 évesen voltam először, és egyedül. anyukám soha nem kérdezte meg, hogy voltam-e... soha nem mondta, hogy el kéne menni... pedig jól esett volna

örülj neki, hogy gondolt erre is. csak a te érdekedben teszi.

ha lesz lányom, én is elfogom vinni majd.

2009. júl. 3. 22:39
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Engem Édesanyám 13 évesen vitt el először, utána már egyedül jártam.
2009. júl. 3. 22:56
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

14 voltam, semmi extra nem volt.

én még remegtem is, de utána jót nevettem magamon.

22

2009. júl. 3. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!