13 eves vagyok eloszor rendszeresen jott de most viszon mar ket honapja nem volt. Normalis ez? Miert nem jott meg meg?
Figyelt kérdés
2008. ápr. 24. 13:24
1/3 anonim válasza:
szia.azert mert meg fiatal vagy de majd meg fog jonni ha meg nem akk menj nogyogyaszhoz!szevasz
2/3 anonim válasza:
szia én 15 vok és először 14 évesen jött meg nem sok mellem volt és vékony is voltam ezért megjött utánna 2 hónapig semmi majd 1 hónapban 2x is utánna beállt..ne izgulj teljesen normális !!!
3/3 anonim válasza:
Szia!
Ez teljesen normális dolog.Van akinek akár egy-két év is kell ahoz,hogy berendszereződjön!Nincs ezzel semmi gond úgyhogy nyugi.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!