Hogyan zajlik a nőgyógyászati vizsgálat?
Tudod, hány ilyen van itt?
szerintem a fele legylább!
kedves 30.
Neked mindegy, másnak nem.
Elég sok, mondhatnám nagyon sok 10-14 éves lánnyal volt szerencsém beszélgetni és talán egyetlen egy sem volt közöttük, aki ne női nőgyógyászt választott volna, ha lett volna rá lehetőség!!
21.
Ellentmondásosnak tartod az én véleményemet, miközben a tiéd is az. A szoknyás megoldást leszóltad, így arra következtetek, hogy te meg totál szégyenlősen bemész a dokihoz meztelenül (magyarul te nem takargatod magad). Számomra ez nem logikus.
Az meg igazán sajnálatos, hogy nem tudod elfogadni, hogy különböző családok vannak. Nálunk az volt a szokás, hogy mászkáltunk egymás előtt meztelenül, nálatok nem. Én azt is elismerem, hogy nagyon ritka az, ami nálunk van, de attól még létezik, akkor is, ha neked fura.
23.
Félreértettél. Nem magamutogató vagyok, csak nem vagyok szégyenlős. A kettő azért nem ugyanaz. És ettől szerintem még én is normális vagyok...
Azzal egyetértek, hogy általában a nő "érzőszívűbb", de csak általában. Vannak kivételek.
Kérlek segíts! hol szóltam le????
"A szoknyás megoldást leszóltad,"
Azt írtad, hogy: "az sem érdekel, ha a doki előtt meztelenül kell mutatkozni"
akkor miért takargatod magad mégis? Azért nyílván, mert szégyenled magad, annak ellenére, hogy az ellenkezőjét állítod!
Eszembe sincs leszólni a szoknyás megoldást, én is azt használom. Cak én igazat is mondok és bizony hogy szégyenlem magam... még a női dokinál is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!