Hogyan zajlik a nőgyógyászati vizsgálat?
19.
Hát azt nem értem, ha 27 évesen is takargatod magad szégyenérzeted miatt szoknyával stb, akkor hogy a fenében lehet az hogy:
"így az sem érdekel, ha a doki előtt meztelenül kell mutatkozni"
Akkor most melyik az igaz???
A másik, hogy amikor gyerekként elsőre mentél nőgyógyászhoz akkor lehet, hogy a falat is levakartad volna a fájdalomtól, ha férfi vizsgált volna, mint én tettem és ehez még jött a szégyen is, mert mi nem mászkáltunk és ma sem mászkálunk egymás elött otthon...
Ja és még annyit, hogy alapból egy nő jobb, pont a személyes átérzései miatt , mint egy ugyanolyan mértékben képzett férfi orvos.
Vannak jobb és rosszabb orvosok, de ha egyformák, akkor a nőnek feltétlenül előnye van a ffi-val szemben.
Aki ezt nem ismeri el, az vagy hazudik, vagy hülye!
Vagy férfi, aki átgázolva mindenen, mondja a maga idiótaságát.
kedves 19.
vannak akik nudista strandra járnak, de a többség azért normális lány.
Kiindulni mégis csak a többségből kellene szerintem, és azok bizony szégyenlősek!
Az hogy az orvos jó vagy rossz, durva, vagy sem, az nem annyira a nemén, mint inkább a habitusán fog múlni.
Azért alapvetően a nő mégiscsak "finomabb" és érzőszívűbb mint a férfi, azt hiszem ezt sem kellene vitatni.
Miért van az is pl. hogy a kisgyerek az anyjához rohan, ha megüti magát és nem az apjához először?
Ha elválnak, a bíróság is alapból az anyának itéli a gyereket és nem az apának?
Szóval, az hogy téged durván vizsgált egy női orvos anno, nem jelenthet semmi mást, mint azt hogy nagyon érzékeny voltál akkor, vagy egy durva emberrel találkoztál, akit el kell kerülni.
Ha itt most elkezdeném felsorolni azokat a durvaságokat amiket férfi nőgyógyászok követtek el lányokkal itt ezen az oldalon, akkor reggelig nem érnénk a végére.
Annyira múlik a nemén esetleg, mint pl azon hogy milyen anyanyelvű.
Ha van egy magyar és mondjuk egy nigériai orvos, akkor melyikhez mész szívesebben? Na látod, pedig nem az anyanyelvén múlik az, hogy jó-e egy orvos.
Szerinted...
Az orvossal közös anyanyelvet beszélni az kb annyi mint azonos nemű orvossal a nemi szerveidről beszélni.
Egymás megértése mindkét esetben könnyebb...
73%-al egyett kell hogy értsek.
Nagyjából igaza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!