Mi az ami tényleg használ visszatérő hüvelygomba és visszatérő hüvelyi, méhszáj gyulladás ellen?
Használt valakinek a korábban elhangzottakból valami?
Ha igen, mi?
Én is ebben a cipőben járok másfél 2 éve lassan :(
Mivel látom, hogy már régen szóltak utoljára ehhez a kérdéshez, aki olvassa annak a következőt javaslom.
Én is több évig szenvedtem a havonta visszatérő hüvelygombától...már azt hittem a házasságom is rámegy, annyira megölte az imtimitást is. Egy fórumon másfél éve írtam egy dokinak, aki válaszolt, és tanácsolta, hogy keressem fel, mert valószínűleg krónikus hüvelygombás fertőzésem van.
Az orvos neve: Dr. Ujházy András. Budapesten rendel magánrendelőben.
1 hónapra lebontott táblázatot adott, elmagyarázta, mit, mikor és mennyit szedjek. Nem írt fel méregdrága gyógyszereket. Az elején kapszulás gyógyszert kellett szednem, és kúpozni 3 naponta. 5 hónap múlva már csak 5 naponta, 5 hónap múlva 10 naponta. Most 2 hetente kell 1 kúp éjszaka. Amióta felkerestem és elkezdtem a felírt kúrát, 100%-ig tünetmentes vagyok.
Mellette fogamzásgátló tablettát szedek (ami kockázati tényező),mégse újult ki.
Madarat lehetne fogatni velem, újra normális a szexuális életem és a mindennapjaim.
Az se érdekelne, ha életem végéig 2-3 hetente kúpoznom kellene...mert ez a legkevesebb.
A kúp keverős, bórsavas hüvelykúp. Eleinte együttlét után kennem kellett bóraxos kenőccsel is kívül-belül(szintén kikeverős).
Aki teheti keresse fel, én is 70 km-t utazok hozzá, de megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!