Szinte állandó gyulladás és hüvelygomba fogamzásgátlótól? Lehetséges?
szerintem lehet ettől illetve még az lehet, hogy amit elsőre adott nem vált be, de akkor másodszorra valami mást kellett volna felírnia a dokinak.
mondd el neki, hogy most próbáljon meg valami mást kitalálni, mert nem akarsz félév múlva megint ezzel a tünettel visszajönni. (amúgy a hüvelyednek sem tesz jót ennyi gomba és gyulladás).
és talán érdemes lenne fogamzásgátlót váltani. én legalábbis ezeket tenném.
És a doki mit mondott, lehet a gyógyszertől? Mert szerintem az, ha okoz is panaszokat, nem ilyeneket. Hányinger, hízás, mellfeszülés, inkább ilyesmiket.
Egész biztos vagy abban, hogy a barátodnak csak Te vagy? (Véletlenül sem bántásnak szántam, csak ennek nagyobb az esélye ilyen gondoknál, mint a fog.gátl-nak.)
Sajnos IGEN, mert a tabi megváltoztathatja a hüvely savasságát, ezáltal fogékonyabb leszel a gombára. Tehát közvetve okozza. Ha abbahagyod, valószínűleg megszűnnek a panaszaid. Kolléganőm totál így járt, csak ő candidával, lehet, hogy neked is azt kéne nézni.
Azt hiszem, ez rá is van írva a használati utasításra, de nem biztos. A Yadine-t nem ismerem, az enyémen rajta van.
Egyébként az is lehet, hogy más tabit kéne kérned, de ez csak tipp, lehet, hogy mindnek van ilyen hatása.
Figyi, nekem már nem tudom hanyadik gyógyszer sem segített, amikor afták miatt mentem fogorvoshoz aki eküldött vérvételre a körzetihez, innen mentem allergológhoz, és kiderült h lisztérzékeny vagyok. A diéta 2-3 hónapjától megszűntek a hüvelyi panaszaim, csak a nyáron, hogy önkéntesen abbahagytam a diétát, vissza is jött a gomba...+ hajhullás, szemkáprázás...
A gomba a cukorból táplálkozik, psóbálj meg nem enni édességeket, hagyd el a cukrot vagy csak nagyon kis mennyiségben fogyassz. Ez főként azért van, mert az immunrendszered le van gyöngülve. Szerintem érdemes lenne utánnajárnod, lehet hogy ez a bajod, és akkor felesleges gyógyszerekkel nyomnod magadat!
Ha eddig sose volt gondod, akkor valószínű, hogy a tabi a hibás. Szerintem hagyd abba, akkor meglátod jobb lesz-e.
(Egyébként a legtöbb tabi betegtájékoztatójában fel van tüntetve mellékhatásként)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!