Mi az ami tényleg használ visszatérő hüvelygomba és visszatérő hüvelyi, méhszáj gyulladás ellen?
Hát lehet, hogy ez vadul fog hangzani, de az elmúlt években én is gombával küzdöttem. Szedtem rá mindenféle sz.rt, de semmi sem használt és 2-3 havont arendszerseen visszatért, amit persze azonnal elkezdtem kezelni, de semmi.
Aztán utánaolvastam és a leírások alapján gyanús volt hogy kandidával állok szemben, mert makacs rendesen és renszeresen menzi előtt jött ki... szóval minden leírás stimmelt, amire a gyógymód: lisztes, cukros dolgok megvonása. És komolyan... mondjuk cukrot eddig sem ettem, de amióta átálltam arra, hogy semmi lisztes dolgot nem eszek és még komolyabban vveszem, hogy cukros dogokat sem, szinte megszüntek a tünetek.
Volt még egy dolog, amit sok helyen ajánlottak, egy mosakodó hab és gél: [link]
Talán találkoztál már vele te is... elég drága (piszok drága), de nem kell belőle sok , meg én nem is használom indennap... nem tudom, hogy tényleg segít e, bár, ha kicsit érzem, hogy viszketek, akkor használom a gélt egyszer aztán semmi bajom... de én inkább hiszek a liszt, cukor megvonásban, mint ebben, bár ezt sem dobnám ki. Pláne, hogy már megvettem. :)
Remélem tudtam segíteni valamit! Tudom milyen piszok sz.r ez. :-/
Jobbulást!
Gynevac oltás!!!!!
Én minden , de minden vackot kipróbáltam, orvostól orvosig jártam férjestül, míg végül úgy döntöttem hogy magam veszem kézbe az egészségünket.
Addig kutattam a neten míg rátaláltam erre.
Elsősorban gyermeket tervezők regélnek róla jókat, nálunk azonban ez jelenleg nincs napirenden, mégis úgy láttam, ez lesz a megoldás.
Beoltattuk magunkat mindketten és azóta kutya bajunk! KOPP-KOPP-KOPP!
Keress rá, olvasd el, adasd be és felejtsd el a női bajokat!
Ha van kérdésed, válaszolok.
Először is ki kellene deríteni, hogy nem áll-e fel a pároddal a ping-pong effektus. Őt is kezelni kellene krémmel, sőt akár egy-két szem diflucannal!
A másik gond, hogy a betadine és a sok irrigálás kiirtotta a hüvelyflórát! A betadine nagy hiba volt, ezt csak súlyos, főleg baktérium okozta gyuszira szokták adni. Az irrigálás is károsítja a hüvely mikroflóráját.
Ami tenni érdemes, hogy ezt a mikroflórát visszaállítod első körben. A gynevac oltás jó ötletnek tűnik, helyileg pedig ilyen kúpot is célszerű lenne használni pár hétig.
A tangát és a tampont teljesen felejtsd el, mert ezek segítenek krónikusan fenntartani egy fertőzést.
Mindemellett nálad is szóba jön huzamosabb ideig szedhető gomba elleni gyógyszer is. (pl diflucan) Ebből heti egyet kell szedni, a doki megmondja, hogy meddig.
Szex előtt és után mindig mosakodj, az intim mosakodókat is el kell felejteni, mert gyakran okoznak irritációt és fenntartják a gombát. Szex után célszerű a nemi szerveket vékonyan bekenni canstennel.
A candida diéta egy ökörség, minden emberben van candida, de más az, ami a bélflórában van és más a hüvelyé.
A szénhidrátot le lehetne csökkenteni, napi 200g-ra! Jobb lenne, ha inkább diétás cuccokat ennél, de ennek is bele kell számítani a CH tartalmát a 200-ba.
Önsanyargatásra semmi szükség, dokim szerint semmi értelme, már egy pár betegét "végigasszisztálta".
Jó gyógyulást, ne add fel. Nekem is gyakran volt gombám, de mindig kezeltük a páromat is és most már elmondhatom, hogy évente jó, ha egyszer meglátogat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!