Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek lehet még gyermeke...

Szerintetek lehet még gyermekem, ennyi fertőzés után?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Az a helyzet,hogy 2 éve betegeskedek. Jött 3x chlamydia fertőzés, egy csomó húgyhólyag gyulladás, gombás fertőzések,ciszták a méhben... és ez 2 éven keresztül körbe körbe járt. Most is épp véres vizelettel szenvedek otthon :( Szóval már nagyon kétségbe vagyok esve,hogy lehet e még gyermekem,mert nekem az az életcélom,bár még csak 18 éves vagyok,de kis korom óta ez az álmom. És nagyon elkeserít hogy állandóan baj van ott lent.

Már olyan gyógyszert is szedtem ami speciálisan nekem lett kifejlesztve,legyengített kórokozókkal,hogy majd az segít, immunerősítőket szedek, chlorella, árpa már szinte mindent kipróbáltam,mégis folyamatosan gyenge az immunrendszerem és kapom sorban a fertőzéseket.

Szóval kérlek titeket,hogy ha vkinek van ilyen tapasztalata,akkor leírhatná h mit tegyek,hogy rendbe jöjjek. És szerintetek ezek után lehet még gyermekem ? :S

18/L

2012. máj. 22. 16:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Valószínűleg ún. sárgatest cisztáid lehetnek, arra szoktak átmenetileg fogamzásgátlót írni, amíg azok vissza nem fejlődnek.

Ez néhány hónapba telik. UH-val szokták ellenőrizni, hogy megtörtént-e.

Ezután leállítják a tabletta szedését, és megnézik, hogy reagál a szervezet.

Jó esetben nem alakul ki újabb ciszta, és a normális menstruáció is visszajön.

1,5 év sok idő. Ezalatt készítettek újabb ultrahangot? Ellenőrizték a cisztáidat?

Elképzelhető, hogy rég nem kellene már szedned ebből az okból.

Ha leállsz vele, az a fertőzéseiden is segíthetne, ahogy korábban írtam.

A párodat is kezelni kell. A férfiaknál a legtöbb fertőzés ugyan nem okoz tünetet, de attól még fertőzhetnek. Oda-vissza adogatjátok, és így nem fogsz meggyógyulni.

Én a helyedben tabletta ide vagy oda, egy jó ideig nem szexelnék csak óvszerrel. Addig, amíg teljesen ki nem kezelnek. Ez több hónapot is igénybe vehet.

De valamit, valamiért, ugye?

Továbbra is ajánlom a teafaolajos óvszert. Nagyobb patikákban, drogériákban vagy webáruházakból rendelhető.

[link]

2012. máj. 22. 22:39
 12/15 A kérdező kommentje:
Na voltam dokinál,és mondta h a cisztáim eltűntek , és h lehet gyerekem :) és 2 hét múlva jön haza a párom,és akk megyünk vele is és őt is kivizsgálja ,nekem meg írt fel gyógyszereket . Hát remélem már lassan vége lesz ennek a körforgásnak :S Köszönöm szépen a tanácsokat ! Ezek után amíg minden tiszta nem lesz óveszert fogunk használni :)
2012. máj. 23. 18:27
 13/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én tanácsom fogadd meg! Én is már két éve ezzel küszködöm.Szedtem már különböző antibiotikumokat, kifejezetten intim betegségekre. De pont az ellenkezőjét váltja ki, mint kiderült. És való igaz még több baci szaporodott el bennem ezek hatására. De nem ez a megoldás!

Írtam egy online nőgyógyásznak, és így válaszolt, és bevált! Nagyon örülök neki.:) Nézd meg, és kövesd az utasításokat!

[link]

Ciszták pedig a fogamzásgátló miatt alakultak ki benned. Az egyik barátnőm abba akarta hagyni ez miatt a szedését, de még több alakult ki benne. Nem tudom erre mi a megoldás, de utána nézek. Egyszer kezd el ezeket. Ha viszket csíp, akkor valszeg gombád is van. Annak a kezelését kell előbb elkezdeni, aztán a többit. De ezt az orvos is írja.

2012. máj. 24. 12:09
 14/15 anonim ***** válasza:
Sok sikert hozzá!!! Gyógyulj meg!!!!!:)
2012. máj. 24. 12:10
 15/15 A kérdező kommentje:
Húú köszönöm szépen,ki fogjuk próbálni !
2012. máj. 27. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!