Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek lehet még gyermeke...

Szerintetek lehet még gyermekem, ennyi fertőzés után?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Az a helyzet,hogy 2 éve betegeskedek. Jött 3x chlamydia fertőzés, egy csomó húgyhólyag gyulladás, gombás fertőzések,ciszták a méhben... és ez 2 éven keresztül körbe körbe járt. Most is épp véres vizelettel szenvedek otthon :( Szóval már nagyon kétségbe vagyok esve,hogy lehet e még gyermekem,mert nekem az az életcélom,bár még csak 18 éves vagyok,de kis korom óta ez az álmom. És nagyon elkeserít hogy állandóan baj van ott lent.

Már olyan gyógyszert is szedtem ami speciálisan nekem lett kifejlesztve,legyengített kórokozókkal,hogy majd az segít, immunerősítőket szedek, chlorella, árpa már szinte mindent kipróbáltam,mégis folyamatosan gyenge az immunrendszerem és kapom sorban a fertőzéseket.

Szóval kérlek titeket,hogy ha vkinek van ilyen tapasztalata,akkor leírhatná h mit tegyek,hogy rendbe jöjjek. És szerintetek ezek után lehet még gyermekem ? :S

18/L

2012. máj. 22. 16:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

A higiénia rendben van?

Rendszeresen mosol kezet? lecserélted már az összes bugyid, lepedőd, zoknid, vibrátorod (vagy akár az egész ruhatárad)

Lecserélted már a pasid?

Az immunrendszerednek max a gyógyszerektől van baja, valahogyan visszafertőzöd magad ez az alapvető gond.

2012. máj. 22. 16:19
 2/15 A kérdező kommentje:

Igen,rendszeresn mosok kezet,szoktam hüvelyöblítőt is használni ,és az alsóneműimet már lecseréltem :/

A páromat meg nemtervezem lecserélni,ugyanis vele tervezzük a majd a babucit.. bár az orvosom őt nem kezeli ki semmiben.. :/

2012. máj. 22. 16:23
 3/15 anonim ***** válasza:
Akkor ez a baj! Valószínűleg ő fertőz vissza. Menjetek el egy normális orvoshoz.
2012. máj. 22. 16:34
 4/15 A kérdező kommentje:
Már énis gondokodtam rajta h váltok..de most már az lesz ! kÖSZI:)
2012. máj. 22. 16:45
 5/15 anonim ***** válasza:

A túlzott hüvelyöblítés is okozhat gondot. Főleg, ha akkor is használod, amikor épp problémád van, ugyanis a vízsugár feljebb hajthatja a bacikat.

Próbáld ki a Gyntima forte hüvelykúpot.

Plusz grapefruitmag cseppet az immunrendszered támogatására.

Fogamzásgátlót szedsz?

Ha igen, lehet meg kellene válni tőle. Míg szedtem, én is folyton küzdöttem a fertőzésekkel. Mióta leálltam, alig van problémám.

Óvszerből van teafaolajos, illetve van ilyen síkosító is. Ezek is segítenek abban, hogy ne kapj el semmit, ne fertőződj vissza.

27/N

2012. máj. 22. 18:02
 6/15 A kérdező kommentje:
igen szedek fogamzásgátlót,már 1,5 éve ,mert cisztám van és nem jött meg rendesen ,és h ez rendbe hozza a menzeszt.
2012. máj. 22. 18:33
 7/15 A kérdező kommentje:
de szerintetek lehet gyerekem még ezek után ? mennyi az esélye ?
2012. máj. 22. 18:42
 8/15 anonim ***** válasza:

A fogamzásgátló úgy "hozza rendbe", hogy leállítja a petefészkeid működését. Nem a menstruációdat hozza helyre, hanem álmenstruációt/ megvonásos vérzést teremt.

Nehéz a gép elől megmondani, hogy lehet-e gyereked.

Az viszont tény, hogy minél tovább fennállnak a panaszaid, annál nagyobb az esélye, hogy meddőség alakul ki. Sajnos.

A helyedben felkeresnék egy másik nőgyógyászt! Ha lehet, akkor magánt. Sokba kerül, de talán kikezel.

2012. máj. 22. 19:00
 9/15 A kérdező kommentje:
köszi,és akkor a menzeszre és a cisztákra mit javasolnál?
2012. máj. 22. 19:03
 10/15 anonim ***** válasza:

Ha gyanús, hogy mindig a párod fertőz vissza, akkor egyszerre mindkettőtöket kellene kezelni.

Ne akarjátok görcsösen a gyereket, mert akkor nem fog összejönni.

2012. máj. 22. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!