Valaki ajánlana jó nőgyógyászt Debrecenben?
Figyelt kérdés
18 vagyok, még szűz.. De elmennék megvizsgáltatni magam, mert mostanában, kb. 2 hete kicsit viszketek. És nem értem miért. Fel vagyok fázva..talán ezért? Kamillás+csalános ülőfürdőt vettem 2 napja és még nincs hatása. Azt hallottam az ilyen panaszokra jó. Mostmár nem kerülgetném az orvost. Nagyon félek, még sose voltam nőgyógyásznál! HELP!2012. máj. 21. 08:32
1/3 A kérdező kommentje:
Ja és azt leírnátok, hogy hogyan zajlik egy ilyen vizsgálat! Megköszönném!
2012. máj. 21. 08:33
3/3 anonim válasza:
Bemész, amikorra időpontot kértél, az orvos behív. Kérdez a ciklusodról, mikor jött meg legelőször, és mikor volt meg legutoljára, gondolom, ha van panaszod, akkor azt ilyenkor kell megemlítened. Aztán bemész egy fülkébe, ahol deréktól lefelé levetkőzöl (érdemes valami hosszabb pólóban menned, elég zavaró, amikor járkálnod kell a fülke és a szék között, és a nővérek bámulnak, aztán leülsz a székbe, felteszed a lábaidat, és az orvos alaposan meg fog vizsgálni először csak kívülről, aztán jön a kétkezes vizsgálat, amit elvileg szüzeken nem csinálnak meg, de van kivétel, szóval elmondom: az orvos két (szüzek esetében csak egy) ujjal benyúl a hüvelybe, közben a másik kezével a hasfaladon tapogat. Valószínüleg kenetet is fog venni, amikor is egy nagy fültisztító-szerű dologgal vesz mintát a hüvely faláról. Mivel szűz vagy, kacsázni (hüvelytükrözni) nem fog. Szóval szerintem körülbelül ennyi, nem kifejezetten kellemes, de túlélhető, és mivel mindent az egészségért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!