Én egy 17 éves srác vagyok DE a 18 éves barátnöm elmondta nekem, hogy neki soha nem lehet gyereke mert így született. Tényleg létezik ilyen betegség?
Figyelt kérdés
2009. jún. 27. 23:51
11/14 anonim 

válasza:

Már elnézést, de hogy a fenébe ne lehetne ilyen?
Ezer oka lehet annak, amiért egy nő elvesztheti a gyerekszülés képességét. Rengeteg betegség, vagy születési rendellenesség, vagy fizikai trauma is okozhatja ezt. Próbálj meg tapintatos lenni vele és ne bunkózz.
Azért semmiképp se bonyolódjatok szexbe óvszer nélkül, mert néha akármennyire is biztosak benne az orvosok mégis összejöhet.
12/14 anonim 

válasza:

Megemlítenéma saját esetemet...
Úgy volt, hogy anyukámnak nem lehet gyereke, az orvosok mondták, hogy ne reménykedjen semmi ilyesmiben. Aztán 6 év próbálkozás után mégiscsak összejöttem:)Örülök, hogy anuyék nem adták fel, úgyhogy ne szeretkezzetek védekezés nélkül, én is csak ezt tudom ajánlani:)
13/14 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm mindenkinek. igyekszem betartani a javaslatokat.
2009. jún. 30. 12:22
14/14 anonim válasza:
Szerintem meg kérdezd meg a barátnődet,persze tapintatosan,hogy honnan veszi,hogy neki nem lehet gyereke?Mert sajnos én már hallottam olyanról is aki petefészkek és méh nélkül született, és mikor 16 évesen elment nőgyógyászhoz,mert nem jött meg neki egyáltalán,akkor derült ki!Ha ilyenről van szó nála,akkor nagyon sajnálom szegényt,mert az borzasztó lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!