Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehet az, hogy egyszer...

Mitől lehet az, hogy egyszer "gondol egyet a szervezet" és olyan menstruációt "produkál", mint azelőtt soha?

Figyelt kérdés

Kb. 1 éve olyan erős menstruációm volt, hogy egy éjszaka annyi jött, mint máskor 4 nap alatt. Ráadásul annyira fájt, majdnem hánytam a fájdalomtól, iszonyatosan görcsöltem, szinte megmozdulni se bírtam.

Máskor sose görcsölök (max. egy kicsit fáj a hátam), plusz vér is alig jön, egy nap simán kibírnám 1, esetleg két tamponnal vagy betéttel (persze, azért gyakran cserélem).

Fogamzásgátlót szedek, orvoshoz rendszeresen járok.

Mitől lehetett ez?

20/l

2012. máj. 19. 07:30
 1/10 anonim ***** válasza:
Pajzsmirigy alul működése is okozhat erős vérzést.
2012. máj. 19. 07:40
 2/10 anonim ***** válasza:

Hát nekem pár hónapja van ez, nem tudom mitől lehet. Előtte mindig "normális" volt, alig fájt vmim, vérzés is kevés volt, 4 nap alatt lement, most meg 6-7 napig tart, és szinte fél óránként kell cserélnem, ráadásul napi 3 algopyrinnel is kibírhatatlan, egész nap az ágyban fekszem, annyira fáj... :/

16/L

2012. máj. 19. 07:52
 3/10 anonim ***** válasza:

A fájdalom csillapításra alkalmas gyógynövények: cickafark, citromfű, kakukkfű, libapimpó, pásztortáska, kamillavirág, zsályalevél. Akár külön-külön, akár keverékként fogyasztva.

Túl erős vérzésnél ki kell zárni a szervi problémákat, tehát orvos lásson mindenképp. A nagyon erős vérzést vérzéscsillapító gyógynövényekkel is lehet kezelni. Ilyenek: a mezei zsurló, pásztortáska, cickafark keveréke.

Akinek gondjai vannak a mensesével, gondjai vannak a saját női létével. Nem képes magát őszintén átnyújtani a párkapcsolatban, a szexben feloldódni.Problémát jelent az orgazmus is, ami egyértelmű jele a fenntartásokkal történő odaadásnak. Fel kell kutatni a lelkedben, életedben a férfiakhoz fűződő negatív viszony rejtett okát.

2012. máj. 19. 08:20
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Velem szerencsére csak egyszer fordult elő a 8 év alatt, amióta menstruálok.

2012. máj. 19. 08:48
 5/10 anonim ***** válasza:
nem tudom, hogy az esetedben fennállt-e a lehetősége a vetélésnek - mert ez akár az is lehetett
2012. máj. 19. 08:52
 6/10 anonim ***** válasza:
45%
Akkor, ha elvetélsz, nagy darab alvadt vércsomóknak kellett volna távozni a hüvelyedből.
2012. máj. 19. 10:28
 7/10 anonim ***** válasza:

A szervezet változik.

Nekem egyszer olyan erős fájdalmam volt peteéréskor hogy azt hittem minimum valami ordas gyulladásom van.

Egyszer fordult elő, se előtte, se azóta.

Van ilyen!

2012. máj. 19. 11:25
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Most így belegondolva, lehet, hogy voltak alvadt vérdarabkák is, bár ne emlékszem teljesen (éjszaka volt, nagyon fáradt voltam).

2012. máj. 19. 12:13
 9/10 anonim ***** válasza:
50%
ne használj tampont mert nagyon egészségtelen!!
2012. máj. 19. 12:27
 10/10 A kérdező kommentje:
Méhszájseb fagyasztás óta (július) csak nagyon ritkán használok tapont, csak akkor, ha tényleg fontos.
2012. máj. 19. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!