Mitől lehet az, hogy egyszer "gondol egyet a szervezet" és olyan menstruációt "produkál", mint azelőtt soha?
Kb. 1 éve olyan erős menstruációm volt, hogy egy éjszaka annyi jött, mint máskor 4 nap alatt. Ráadásul annyira fájt, majdnem hánytam a fájdalomtól, iszonyatosan görcsöltem, szinte megmozdulni se bírtam.
Máskor sose görcsölök (max. egy kicsit fáj a hátam), plusz vér is alig jön, egy nap simán kibírnám 1, esetleg két tamponnal vagy betéttel (persze, azért gyakran cserélem).
Fogamzásgátlót szedek, orvoshoz rendszeresen járok.
Mitől lehetett ez?
20/l
Hát nekem pár hónapja van ez, nem tudom mitől lehet. Előtte mindig "normális" volt, alig fájt vmim, vérzés is kevés volt, 4 nap alatt lement, most meg 6-7 napig tart, és szinte fél óránként kell cserélnem, ráadásul napi 3 algopyrinnel is kibírhatatlan, egész nap az ágyban fekszem, annyira fáj... :/
16/L
A fájdalom csillapításra alkalmas gyógynövények: cickafark, citromfű, kakukkfű, libapimpó, pásztortáska, kamillavirág, zsályalevél. Akár külön-külön, akár keverékként fogyasztva.
Túl erős vérzésnél ki kell zárni a szervi problémákat, tehát orvos lásson mindenképp. A nagyon erős vérzést vérzéscsillapító gyógynövényekkel is lehet kezelni. Ilyenek: a mezei zsurló, pásztortáska, cickafark keveréke.
Akinek gondjai vannak a mensesével, gondjai vannak a saját női létével. Nem képes magát őszintén átnyújtani a párkapcsolatban, a szexben feloldódni.Problémát jelent az orgazmus is, ami egyértelmű jele a fenntartásokkal történő odaadásnak. Fel kell kutatni a lelkedben, életedben a férfiakhoz fűződő negatív viszony rejtett okát.
Köszi a válaszokat!
Velem szerencsére csak egyszer fordult elő a 8 év alatt, amióta menstruálok.
A szervezet változik.
Nekem egyszer olyan erős fájdalmam volt peteéréskor hogy azt hittem minimum valami ordas gyulladásom van.
Egyszer fordult elő, se előtte, se azóta.
Van ilyen!
Köszi a válaszokat!
Most így belegondolva, lehet, hogy voltak alvadt vérdarabkák is, bár ne emlékszem teljesen (éjszaka volt, nagyon fáradt voltam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!