Hogyan lehet előretolni a menstruációt?
Figyelt kérdés
8 nap múlva megyek külföldre és most a 24 napban vagyok. Nagyon jó lenne ha addigra elmúlna. Van valami módszer rá? Fogamzásgátló nem jó, mert csak 13 vagyok. A vitromról hallottam az beválik ilyen rövid időn belül?? Légyszi segítsetek!2012. máj. 9. 15:54
1/3 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy a te korodban nagyon ajálnatos dolog volna az ilyen biológiai folyamatoknak a b.szkurálgatása...meg aztán ha holnap is kezded el szedni akkor pár nap tuti kell mire hatni kezd, és így is úgy is meglesz még a kirándulás alatt a lefolyási idő miatt...
2/3 anonim válasza:
Ha 13 éves vagy nem is biztos, hogy meg fog jönni időre. Ilyenkor még gyakran késik vagy siet.
A citromkúra meg vérzés csökkentésre hatásos (kicsit),
eltolni nem tudod vele.
3/3 anonim válasza:
Sajnos nem a menstruációnak kell Hozzád alkalmazkodni, hanem Neked a menstruációhoz. Nem történhet minden úgy az életben, ahogy mi akarjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!