Hogyha ennyire erős vérzésem van, muszáj tampont használnom?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok, kb 1 éve jött meg a menstruációm. Legutóbb annnyira erős volt, hogy betét mellett rendesen (kb két 5 centis foltban) összevéreztem a lepedőt és az ágyat. Akkor most 13 évesen használjak tampont?2012. máj. 18. 10:52
1/12 anonim válasza:
én 12 évesen használtam.nem erős vérzés,hanem úszóedzes miatt. Nyugodtan próbáld ki
2/12 anonim válasza:
Nem MUSZÁJ egyiket sem, nincs vérzéshez kötve, hogy "na innentől ezt KELL"...
Ha szeretnéd, próbáld ki a tampont, ha még nem, akkor egyszerűen vegyél nagyobb nedvszívóképességű betétet éjszakára :)
3/12 anonim válasza:
Nem muszáj. Ilyen idősen a lányok 95%-a összevérezi az ágyneműjét. De még tapasztalt 40-es nők is.
Tampont nem azért használunk, hogy ne legyen véres az ágynemű. Eleve sokkal kisebb a nedvszívóképessége. Ugyanúgy átázhat, miközben alszol, és észre sem veszed.
4/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem muszáj. Ha kell akkor tegyél be 2 betétet. Egyet előre, egyet hátrébb.
5/12 anonim válasza:
Erősebb vérzés=nagyobb betét. Nekem hihetsz, tudom miről beszélek! ;-)
20/L
6/12 anonim válasza:
Ne használj tampont mert nagyon egészségtelen!
7/12 anonim válasza:
A tampon nem egészségtelen. És nem muszáj használni, vegyél több cseppes betétet.
9/12 anonim válasza:
Mondd már el, miért lenne az? Megfelelő cserével, megfelelő odafigyeléssel és használattal teljesen egészséges.
10/12 anonim válasza:
Attól hogy neked nincs bajod tőle, másnak meg lett...kérdezz meg egy nőgyógyászt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!