Nálatok is bugyi-melltartóra kell levetkőzni suliban orvosi vizsgálaton? Nem gondoltam, hogy ez még gimiben is így van.17L
Figyelt kérdés
2012. máj. 12. 14:53
13/20 anonim válasza:
Nálunk férfi orvos végezte a vizsgálatokat.
14/20 anonim válasza:
Mi kettesével mentünk be és a bugyit is le kellett tolni mert teljes vizsgálatot végeztek
16/20 anonim válasza:
Bíztos én nem vettem volna le az alsóneműm,erre a vizsgálatra senkit nem kötelezhetnek,iskolaorvosnak nincs joga hogy meztelenül vizsgáljon meg diákokat,egymás előtt meg felháborító ez az eljárás.A szüleitekkel beszéltetek róla,mit szóltak hozzá?Elég szomorú,hogy ezt hagyják a szülők.Hányadikasok vagytok?
17/20 anonim válasza:
dehogynem ...
nálunk most volt, és le kellett vetkőzni teljesen (szal egy farokra ...)
18/20 anonim válasza:
de hé csajok
most mi azzal a bajotok h bugyira + melltartóra vetkőztök amúgy?
nem esz meg senki na meg az mégse meztelenre vetkőzés ugye, szal nem értelek titeket :(((( akkor ha ezt nézitek, mi fiúk rosszabbul járunk ....
19/20 anonim válasza:
Nálunk a doki szerette sokáig a melkasunkat hallgatni, úgyhogy csak a felsőt kellett levenni
Még általánosban volt ez mind.
Középsuliban egy darab orvosi vizsgálat nem volt még.
20/20 anonim válasza:
Utosló vagyok, azt még elfelejtettem hozzátenni hogy a nyaklánot is levetették velem. Hogy mért, azt nemtudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!