Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mennyit késhet max a havi...

Mennyit késhet max a havi vérzés? Fontos

Figyelt kérdés
És mitől késhet sokat pl?

2012. máj. 11. 09:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Én két hetet szoktam neki adni. Addig is csinálj terhességi tesztet.

Oka pedig millió és egy van, de egyáltalán nem kell rosszra gondolni. Ha negatív teszt ellenér is késik, akkor menj el egy dokihoz.

2012. máj. 11. 09:08
 2/11 anonim ***** válasza:
Attól függ mióta menstruálsz. De ha bármikor is 6 hónap kimarad egyszerre, akkor orvoshoz kell menni.
2012. máj. 11. 09:08
 3/11 anonim ***** válasza:
64%
Hát, nekem volt, hogy évekig nem jött meg, mivel túl alacsony volt a testsúlyom. Ez teljesen egyén és tápláltságfüggő ja és idegállapot is.
2012. máj. 11. 09:24
 4/11 anonim ***** válasza:

Azért ha vki mondjuk 25 éves s kimarad a vérzése, akkor ne várjon vele 6 hónapig.

Ha fiatal vagy, nemrég jött meg, akkor simán előfordulhat több hónapos kimaradás. Vkinek az első után fél évig meg se jön. Ha már korábban beállt, de most kimaradt, akkor érdemes vele foglalkozni.

Ha előfordulhat teresség, akkor először is tesztelj. Ha negatív, akkor meg lehet várni a követező vérzést. Ha az is kimarad, akkor doki.

2012. máj. 11. 09:48
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat.

22éves vagyok,kb 160cm-hez 45kg.

További ötletek jöhetnek még. :)

2012. máj. 11. 10:04
 6/11 anonim ***** válasza:
Vékony vagy ez miatt késhet is, viszont én is 44-45 kiló voltam és 160 cm az orvos mondta, hogy alacsony a testsúly indexem ez miatt pedig kimaradhat. Évekig érveltem ezzel, hogy biztos ez miatt késik (terhesség ki volt zárva), aztán meg kiderült, hogy PCOS-vagyok.. Szóval ne te keress választ arra, hogy miért késik, sokkal tisztább ha orvos kivizsgál és megtaláljátok az igazi okát a késésnek.
2012. máj. 11. 10:21
 7/11 A kérdező kommentje:

Kösz az eddigieket :)

Viszont: ha megjött, az már tuti azt jelenti hogy nincs veszély? Csak olvastam valahol hogy attól még lehet :/ Mármint egyszer még megjöhet attól hogy terhes vki.Van alapja ennek?

2012. máj. 13. 12:57
 8/11 anonim ***** válasza:

Gondolom azért aggódsz, mert van alapod arra, hogy félj a terhességtől.

Ha nem akarsz teherbe esni, akkor miért nem védekezel tisztességesen? Ha meg rendesen védekeztél, akkor nem nagyon van mitől félni.

Persze normális védekezés mellet is teherbe lehet esni, de elég elhanyagolható az esélye.

De mondjuk egy teszt nem ártott volna, ha késett.

2012. máj. 13. 13:01
 9/11 anonim ***** válasza:
A verzes nem egyenlo azzal, h nem is vagy terhes. Terhesseg alatt fellepo rendszertelen verezgetes a feneygeto veteles v mehenkivuli terhesseg jele. Valamint a terhesseg elso par honapjaban megjeleno rendszeres idoben torteno verzest meg ki nem urulo hormonok okoznak.
2012. máj. 13. 13:03
 10/11 A kérdező kommentje:

Esély az lenne rá,nem is lenne nagyon baj ha összejönne.Csak azért jó lenne tudni az ilyesmit :/

Jól értem? Ha még most rendesen meg jön,attól még van rá esély hogy terhes lehetek?Érdemes tesztet csinálni majd még?

2012. máj. 13. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!