Felfazas miatt keshet-e a menstruaciom?
Figyelt kérdés
NAGYON FONTOS!!!2012. ápr. 29. 07:33
1/10 anonim válasza:
Szerintem igen. Hány éves vagy egyébként és mióta menstruálsz?
2/10 A kérdező kommentje:
14 eves, es 11 eves koromban jott meg.
2012. ápr. 29. 07:38
3/10 anonim válasza:
Első vagyok. Azért kérdeztem, a korod és hogy mióta menstruálsz, mert az elején lehet rendszertelen, de Te ezek szerint már 3 éve menstruálsz. Így lehet, hogy a felfázás miatt késik. Viszont a felfázást kezelni kellene, csak most éppen hosszú hétvége van. Igyál sokat, és kamillás fürdőbe is beleülhetsz. Viszont ha véreset pisilsz, akkor mindenképpen menj ügyeletre! Minden jót kívánok Neked! :)
4/10 A kérdező kommentje:
Koszonom az ertelmes valaszt:D
2012. ápr. 29. 07:56
5/10 anonim válasza:
Megint első vagyok. Nem is kérdeztem milyen tüneteid vannak? Mit érzel?
6/10 A kérdező kommentje:
Folyton, wc-zni kell (pisilni)es mindig csak egy kicsi jon pedig ugy erzem hogy nagyon kell , es kozben nagyon faj/csipodik, a vesem is faj....
2012. ápr. 29. 08:06
7/10 anonim válasza:
Szia! Megint az első vagyok. Ha már a veséd fáj, akkor jobb lenne ha nem várnál szerdáig, hanem amilyen hamar csak lehet, el kéne menned ügyeletre. Nehogy valami nagyobb baj legyen, ami nem csak a veséd betegítheti meg, de a belső nemi szerveid. Tehát a méhed, petefészked és petevezetéked. Jobb lenne ha még ma ügyeletre mennél. Ne haragudj, azzal kellett volna kezdenem, hogy megkérdezem a tüneteid. Remélem nem lesz semmi bajod sem most, sem soha az életben!!! Minden jót kívánok még egyszer!!! :)
8/10 A kérdező kommentje:
Koszonom, a segitseged:)
2012. ápr. 29. 08:13
9/10 anonim válasza:
Nincs mit köszönnöd! Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!