Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Stressztől késhet-kitolódhat pár nappal a megvonásos vérzés is?
Figyelt kérdés
ma délelőtt kellett volna megjönnie. nem szedem túl régóta, szombaton vettem be az utolsó szemet a 4. levél Dienille fogamzásgátlóból. az első 3 hónapban a 3. napon (kedd-délelőtt) jött meg a megvonásos menses, de ma semmi! eddig egyszer élvezett belém a barátom még kb. 3 hete és azóta eléggé stresszelek, nehogy valami baj legyen! az alhasam elég furcsa az utóbbi pár napban, azt hittem minden rendben, és ma megjön. de eddig semmi. olvastam, hogy bőven belefér a 4-5. nap környékén a mensi is. okozhatja a stressz a kitolódás?2012. ápr. 10. 19:45
1/3 anonim válasza:
Simán okozhatja. Eleinte Lindynette-t szedtem, azzal percre pontosan jött meg mindig. Nemrég váltottam, szintén a 4. levélnél tartok. Az első hónapban nem stresszeltem rá, eszembe sem jutott, megjött időben. A másodiknál észrevettem kis késést, akkor ideges lettem, és annál tovább húzódott. Amúgy nekem is a 4.-5. nap körül szokott megjönni :)
2/3 anonim válasza:
Igen a stressz bezavarhat a vérzésbe. Korai pecsételést de késést is okozhat. Én legalábbis így tudom
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm! :)
most azért kicsit megnyugodtam! nagyon tudok parázni ezen. amikor még nem szedtem tablettát, volt, hogy 2 hetet késett. azt hittem, hogy tabletta mellett ilyen nem lesz, de így már értem. remélem hamarosan megjön :)
2012. ápr. 10. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!