Hatásos lehet a limonádé?
Figyelt kérdés
Holnap megyek bulizni és pont megjött tegnap. Úgy hallottam a citrom késleltetheti és előbb elmulaszthatja. Nem szeretnék óránként kijárni mosdóba és ezért kérdezem, hogy használhat-e valamit holnapig ha ma sok limonádét megiszok. Arra is gondoltam, hogy majd teszek be tampont plusz betétet is, biztos ami biztos.2012. máj. 10. 11:33
1/4 anonim válasza:
Nem igaz, nem fog előbb elmúlni.
2/4 anonim válasza:
Nem a menstruációnak kell hozzád alkalmazkodni, hanem Neked ahhoz!
3/4 anonim válasza:
Ez hülyeség.Semmi nem mulasztja el a vérzést.És semmi nem késlelteti. használd tampont+betétet,3-6órát kibírja.
4/4 anonim válasza:
Bár mindegyikőtökkel egyet értek, én sokszor alkalmazom ezt a módszert. Nem limonádé, csak citromos víz.
Az erős vérzést csillapítja. Persze az is lehet, hogy magától is csillapult volna.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!