Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Limonádé-böjt ekcémára ill...

Limonádé-böjt ekcémára ill allergiára?

Figyelt kérdés

Azt hallottam,h ez a tisztítókúra nagyon hatásos ezekre a betegségekre!

Szerintetek érdemes megpróbálni?

Azt írják ,h 10 napig kell csinálni és enni abszolút nem szabad..

De én éhen halok ha nem eszek:D

Valami gyümölcsöt ehetek?

Nem veszi el a hatását?

Recept:

2liter mentes ásványvíz

5egész citrom leve

10ek juhar szirup

5kk cayenni bors

Vélemény?

2009. okt. 25. 01:12
 1/6 anonim válasza:

Hát én nem értek hozzá de sztem 10 napig nem enni semmit csak a felsoroltakon élni nem egy okos dolog.

Szerintem kérdezz meg egy orvost vagy természetgyógyászt.

Végül is szinte a felsoroltak közül egyet kivéve mindd folyadék és korházban az infúzió is folyadék vitaminokkal csak egészen másként jut be ha joltudom..

De szerintem ha kipróbálod minden képpen szolj valakinek ,hogy figyeljen rád bár szerintem ugyse lehet kibírni 10 napig, ahoz elég nagy akaraterő kell szerintem.

2009. okt. 25. 03:09
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem tudom..

végül is lehet igazad van...

A doki tanácsolt tisztít kúrát..de nem ajánlott 1-et sem...

itt a link:

[link]

2009. okt. 25. 03:51
 3/6 anonim ***** válasza:

Ilyet ne merj csinálni, azonnal megtiltom!

Tanultátok ti egyáltalán, hogy miért eszik az ember???

Muszáj, kell, kötelező, a napi energia bevitel, hogy mindent fenn tudj tartani!

Én elhiszem, hogy pocsék az ekcéma, én pikkelysömörös vagyok, de ilyenre kérlek szépen ne vetemedj!!!

2009. okt. 25. 07:22
 4/6 anonim válasza:
keress rá a káposztaleves kurára a neten. ebbül a levesböl kell egy nagy adagot fözni, ebböl bármennyit lehet enni bármikor + minden napra meg van határozva h mit és mennyit lehet enni mellette. azt mondják h ez jó. enni kell! ( [link] )
2010. márc. 22. 14:12
 5/6 anonim ***** válasza:
szia én is ekcémás vagyok. Próbálj meg kevesebb tejterméket enni/inni, nekem az sokat javít a helyzeten. 10 napig nem enni pedig butaság. Anyukám szokott böjtölni de 3 napig, olyankor csak gyümölcslevet iszik, meg talán gyümölcsöt eszik.(ő nem az ekcéma miatt)
2010. ápr. 3. 08:31
 6/6 anonim válasza:
jajj ne legyünk már ennyire ösztön lények...tényleg! évente maximum kétszer, ajánlott méregtelenítő kúrát csinálni, napi 2-3 liter folyadék ! sok sok gyümölcs zöldség ! ( az emberi test 70 %a folyadék!! nem kaja!! hús meg stb... víz! ) az sokkal fontosabb , persze igaz, kell az energia, de kapsz is energiát. és a méregtelenítés ugye kellemetlenségekkel jár, de mit vártunk..? ( annyit még hogy a citrom ugyan lugosít a tévhittel ellentétben viszont, ne kezdj egyből napi 5 citrommal! fokozatosan növeld az adagot! )
2010. máj. 18. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!