Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit használjak miteszeres...

Mit használjak miteszeres bőrre? Milyen arclemosót, tonikot krémet? Kinek, mi vállt be?

Figyelt kérdés
2009. jún. 25. 09:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is sokat szenvedtem ezzel a problémával, szerencsére a koromnak köszönhetően kezdek "kinőni" ezekből. Reggel este kezeltem az arcom, arclemosóval, arcradírral, tonikkal, ezek mind avonosak voltak, több-kevesebb sikerrel beváltak, és sokszor borogattam kamillateával, mert az szárítja a bőrt. De ami szerintem elkerülhetetlen, hogy ki kell nyomkodni őket, először persze jól kigőzölni vagy annyi is elég, ha forró vízben fürdesz és utána. Bőrgyógyász ajánlotta az Eucerin termékeket.
2009. jún. 25. 10:07
 2/4 anonim válasza:
roakutan
2009. jún. 25. 10:22
 3/4 anonim válasza:

az olyan dolgokat, amiket boltokban (nem akarom nevükön nevezni őket) lehet kapni, szerintem felejtsd el. Ugyanis az a hatásuk, hogy csak egyre több miteszered lesz.

Bőrgyógyász tud felírni olyat, amit a Te bőrödre találtak ki, és kozmetikus is ad jó tanácsot.

2009. jún. 25. 12:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem olcsó és jó megoldás a kén szappan. Nadin a neve és olcsósága ellenére(vagy éppen azért) nagyon jól rendben tartja a zsíros, mitesszeres bőrt.
2009. júl. 2. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!