Nagyon zsíros, miteszeres, pattanásos a bőröm. Mit használjak?
Figyelt kérdés
gyógyteával tisztítom reggel és este. Púdert, alapozót nem használok. Jelenleg Avol-Clearskin van az arcomon a pattanásaim ellen de ez eddig sem segített.
Mit próbáljak ki? Tapasztalatok?
2010. dec. 28. 12:54
1/9 anonim válasza:
ne nyomkodd az arcod attol csak rosszabb lesz és késrőbb ott marad a nyoma... Menj el börgyógyászhoz tisztitasd ki az arcod és kérj töle tanacsot....nekem nem annyira zsiros az arcom ,én clean and clear-t hasznalok
2/9 anonim válasza:
Régebben nekem is nagyon problémás volt az arcbőröm mint neked. Sok kencét kipróbáltam, de egyik sem használt, sőt, még rosszabb lett. Aztán vettem gyógyszertárból ezt: [link] reggel, este tiszta vízzel jól megmostam az arcom, utána raktam rá ebből, és mostmár fél éve hogy egy darab pattim sincs:)
3/9 anonim válasza:
4/9 A kérdező kommentje:
jó, hogy romániába is lehet kapni:)
2010. dec. 28. 15:10
5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2010. dec. 28. 15:10
6/9 anonim válasza:
Aham:) És itt vény nélkül:D kb 33 lejbe kerül.
7/9 A kérdező kommentje:
az anyám gyógyszerész és ő is elő tud állítani ilyent. Ha meg nem használ,amit ő készít megveszem. elég tűrhető ára van
2010. dec. 28. 20:55
8/9 anonim válasza:
szia): en is romaniai vagyok...en is hasznalom a zynerit-et..egy honapja kb..remelem neked segiteni fog..nekem nem annyira hasznal(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!