Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 15 vagyok és még nem menstruál...

15 vagyok és még nem menstruálok ez gond?

Figyelt kérdés
ez nagybaj? mik az előjelek? (hónajj szőröm és punciszőröm már egy éve van 160 cm magas vagyok) azt hallottam h a fehérfolyás előjel (az az amkor a puncimban fehér váladék van??olyanom van) mikor fog kb megjönni?
2012. máj. 9. 15:37
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Szia! Ha akkor jön meg a menstruációd, amikor nyaralni mentek, akkor tampont használhatsz addig. Ha nem akarsz azt használni, akkor sajnos tényleg le kell mondanod a fürdésről.
2012. aug. 14. 15:22
 22/23 A kérdező kommentje:
de megfog jönni? (ez lesz az első)
2012. aug. 14. 15:52
 23/23 anonim ***** válasza:
Szia! :) Ha már véres volt a bugyid, akkor ez már menstruáció volt, de azt nem lehet tudni, hogy legközelebb mikor fog megjönni. Most fejlődik a hormonrendszered, és ehhez idő kell. Minden elképzelhető jót kívánok egész életedre!!! :)
2012. aug. 14. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!