Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 15 vagyok és még nem menstruál...

15 vagyok és még nem menstruálok ez gond?

Figyelt kérdés
ez nagybaj? mik az előjelek? (hónajj szőröm és punciszőröm már egy éve van 160 cm magas vagyok) azt hallottam h a fehérfolyás előjel (az az amkor a puncimban fehér váladék van??olyanom van) mikor fog kb megjönni?
2012. máj. 9. 15:37
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
többen mondták már h keressek felnőgyógyászt mer 12 évesen megkéne h jöjjön :( télleg??
2012. máj. 9. 16:22
 12/23 anonim ***** válasza:
Igen a fehérfolyás az amikor a puncidban fehér váladék van, de akkor normális, ha nincs rossz szaga, és nem csíp vagy nem viszket a puncid.
2012. máj. 9. 16:24
 13/23 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Ha nem érzed azokat a tüneteket, amit leírtam, tehát nem rossz szagú a folyás, és nem csíp vagy viszket a puncid, akkor nem kell orvoshoz menned. 16 éves korig kell megjönni a menstruációnak.
2012. máj. 9. 16:26
 14/23 A kérdező kommentje:
nagyon köszönök mindent :)
2012. máj. 9. 16:30
 15/23 anonim ***** válasza:
Az előző 2 válasz írója vagyok. Azért ha pár hónapon belül sem jön meg a menstruációd, jobb lenne ha orvoshoz mennél! Minden elképzelhető jót kívánok Neked!!! :)
2012. máj. 9. 16:33
 16/23 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Nincs azzal semmi baj, hogy ha 15 évesen nem menstruálsz még. Ha nem jön meg 16 éves korodig,akkor keress fel egy tinédzser nőgyógyászt, hogy mi lehet az oka. A fehér folyás a menstruáció egyik előjele. Nem mindenkinél jelentkezik, van, akinek egyáltalán nincs. Van, akinek csak a hónap bizonyos napjain és van, akinek mindennap. A mennyisége is változó, ha eláztatja a bugyid,akkor érdemes tisztasági betétet használni. A fehér folyás tulajdonképpen azért van, mert ez tartja tisztán a hüvelyedet és védi meg a baktériumoktól. Orvoshoz kell vele fordulni: ha megváltozik a színe (pl. zöldes v sárgás lesz), ha kellemetlen szagú. Esetleg a puncid viszket, égő v csípő érzést érzel. Amíg ilyen tüneteid nincs, addig nincs baj a folyásoddal sem :) Írtad, hogy egy éve kezdtél el szőrösödni, szóval lassan biztos menstruálni fogsz. Szerintem egyértelmű, hogy későn érő vagy :) Csak nyugi, minden eljön a maga idejében :)
2012. máj. 9. 16:56
 17/23 A kérdező kommentje:
nagyon köszönööm :)
2012. máj. 10. 18:59
 18/23 A kérdező kommentje:
egykét napja görcsöl egy kicsit a hasam és erősödik a fehérfolyásom lehet h nemsokára megjön?? szerintetek kb még mennyi idő??
2012. máj. 10. 19:02
 19/23 anonim ***** válasza:
megjósolhatatlan :) de ha már görcsöl a hasad, akkor nemsokára meg fog jönni :)
2012. máj. 10. 20:22
 20/23 A kérdező kommentje:
sziasztok :D ma véres lett a bugyim de a hüvelyemen semmi nem látszik..és picit görcsöl a hasam meg a fejem is fáj egy picit.. megfog jönni hamarosan? és kb mennyi idő még?? mert nyaralni megyek pár nap mulva.. és lehet h nem tudok fürödni?
2012. aug. 14. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!