Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 15 vagyok és még nem menstruál...

15 vagyok és még nem menstruálok ez gond?

Figyelt kérdés
ez nagybaj? mik az előjelek? (hónajj szőröm és punciszőröm már egy éve van 160 cm magas vagyok) azt hallottam h a fehérfolyás előjel (az az amkor a puncimban fehér váladék van??olyanom van) mikor fog kb megjönni?
2012. máj. 9. 15:37
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
Ha fiú vagy, nem. Egyébként sem.
2012. máj. 9. 15:40
 2/23 anonim válasza:
21%

15 éves ? úgy tudom hogy 13 évesen kéne megjönni, de többet nem tudok hozzászolni mert fiú vok

15/f

2012. máj. 9. 15:43
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Nincs semmi baj, minden szervezet más és más. Akad akinek már 10 évesen megjön, van akinek csak 15-16 évesen. Én is 15 voltam, amikor először megjött. Nincs miért aggódni, időben Vagy még! Nyugi, jönni fog! :)
2012. máj. 9. 15:47
 4/23 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a nyugtatást <3
2012. máj. 9. 15:48
 5/23 A kérdező kommentje:
és miaz a fehérfolyás elmagyaráznád?? az a fehér váladék a punciban??
2012. máj. 9. 15:49
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a hüvelyből jön, és ez olyankor is lesz, amikor már menstruálsz, bár ez is szervezetfüggő. Én az elején meg sem tudtam tőle maradni tisztasági betét nélkül, de mára kevésbé jellemző. Írj nyugodtan, ha tudok segíteni, akár priviben is! Üdv!
2012. máj. 9. 16:00
 7/23 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, ha kellemetlen érzéssel vagy/és szaggal jár ez a folyás akkor utalhat valamiféle fertőzésre is.
2012. máj. 9. 16:01
 8/23 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszokat ez nyugtatóó :) de szerintetek mikor fog megjönni ?? ez nem ciki ?? és nagybaj h 15 vagyok és mégnemjött meg?? félek h valami bajvan velem
2012. máj. 9. 16:06
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
3-as, 6-os és 7-es válaszoló vagyok egyben! :-) Nincs semmi bajod nyugi, és miért lenne ciki?! Meg ki előtt lenne ciki, ezt elvileg csak Te tudod, meg max Anyukád. Ne görcsölj, ha a fehér folyásod megjelent, akkor hamarosan megjön a menzeszed is! Nyugiiii!
2012. máj. 9. 16:11
 10/23 anonim ***** válasza:

Az orvosok azt szokták javasolni, hogy ha 16 éves korig nem jönne meg, akkor érdemes ellátogatni gyermeknőgyógyászhoz.

Kérdezd meg anyukádat, nagyit, stb. (elérhető nőrokonaidat főleg anyai ágról), hogy nekik kb. mikor jött meg. Általában "öröklődik", de nem mindig.

Még a hasi zsírréteg méretéből szokták megjósolni. Csípő, derék tájon egy kicsit ki szokott kerekedni, mielőtt megjönne.

2012. máj. 9. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!